The Perfume Academy by BELODORE

 

Belodore vesti

Najveća evropska niche parfimerija

Najveća evropska niche parfimerija sa ekskluzivnim mirisima otvorena je u Beogradu! Beograd, 22. april 2024. - Belodore, vodeći međunarodni lanac niche parfimerija, utvrdio je svoj položaj kao najveći lanac niche parfimerija u Evropi otvaranjem nove najveće niche parfimerije u šoping centru Galerija u Beogradu.

 

Belodore vesti

Belodore otkriva svoju flagship parfimeriju u Budimpešti

Proslavili smo treću godišnjicu od osnivanja brenda Belodore otvaranjem 13. parfimerije u Budimpešti, najveće u našem maloprodajnom portfelju od čak 270m2. Zakoračiti u našu novu vodeću radnju znači uvideti izuzetnu atmosferu, eklektičan ambijent i jedinstveni privatni prodajni prostor za neuporedivo iskustvo kupovine.

 

Belodore vesti

Belodore Zagreb - Arena Centar

Belodore sa ponosom otvara još jednu parfimeriju u Zagrebu, ovoga puta na popularnoj shopping lokaciji Arena Centar Zagreb. Kao brend poznat po ponudi premijum parfema i visokokvalitetnoj kozmetici, srećni smo što već imamo lojalnu bazu kupaca u Hrvatskoj i regionu. Sa novom parfimerijom imamo za cilj da ljubiteljima niche parfema pružimo više mogućnosti i nove kupce upoznamo sa izuzetnom uslugom i proizvodima.


 

Vesti

Predvodnici najnovijih skin care trendova stigli su u regiju

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka doneti bolji efekat te omogućiti održivost i zaštitu okoline.

Saznaj više...

Još jedna Belodore parfimerija otvorena je u Novom Pazaru!

Nova Belodore parfimerija otvorena je 5.10.2023. godine u Novom Pazaru. Kupce očekuje prepoznatljiv Belodore stil, impresivno iskustvo kupovine u prijatnom ambijentu i veliki odabir najboljeg od niche parfema i premijum kozmetike.

Saznaj više...

Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore radnji u Budimpešti

Kilian Liquors mirisi su stigli u naše radnje u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i bude posebno raspoloženje su dostupni od sada u Belodore prodavnici u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma su stigli u naše radnje. Od sada, Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia parfemi su dostupni u Belodore radnjama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji Tiziana Terenzi mirisi inspirisani morskim zvezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi, privlači najviše pažnje kako u Belodore parfimerijama, tako i na društvenim mrežama. Mirisna magija u čarobnoj boci mami i uzdahe i poglede. Cela kolekcija inspirisana je morskim zvezdama, a sam povod za nastajanje Sea Star kolekcije leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...