The Perfume Academy by BELODORE

 

Belodore vesti

Vaša omiljena parfimerija u WEST 65 MALL!

Vaša omiljena parfimerija otvorena je 17.12.2021. na novoj prestižnoj lokaciji u Beogradu - WEST 65 MALL u ulici Omladinskih brigada 86a. Nakon prve uspešne godine od osnivanja brenda i zahvaljujući poverenju ljubitelja niche parfema koje konstantno dobijamo, odlučili smo se da novu radnju otvorimo na adresi koja će postati sinonim za odličnu kupovinu. Belodore je i ovoga puta na pravom mestu - tamo gde ste Vi!

 

Brend meseca

XERJOFF

Čuveni parfimer Sergio Momo osnovao je Xerjoff brend 2006. godine sa ciljem da da predstavi lepotu najluksuznijih sastojaka koji oplemenjuju globalni kosmopolitski načinživota kroz kombinaciju zanata, retkih sirovina i savremeni umetnički senzibilitet.
Rezultat ovakve teženje je kolekcija izvrsnih, jedinstvenih i retkih mirisa trenutno dostupnih u svetu. Godine istraživanja i razvoja kulminirali su kao saradnja vodećihmeđunarodnihparfimera, koji posebnu pažnju posvećuju destilovanju, mešanju i pakovanju dragocenih esencija pronađenih u Grasu, Španiji, Italiji i na jugoistoku Azije.

 

Intervju

Karine Vinchon-Spehner - Amouage Boundless

Novi drveno-začinski miris za muškarce parfemske kuće Amouage, “Boundless”, predstavljen je 2021. Godine. Ugledna parfimerka Karine Vinchon Spehner i ovoga puta je pokazala maštu, smelost i strast ka umetnosti osmišljavajući unikatnu mirisnu kreaciju. Suštinu mirisa čini svetlost obavijena zlatnom bojom, poput sunčevih zraka koji se probijaju kroz nepregledne krošnje drveća i rasuto cveće. Bezgranično - miris bez granica, nalet radosti, euforije i živahne energije.


 

Vesti

MUZIKA I PARFEMI – fuzija dve umetnosti kao inspiracija

Dizajner Filip Stark (Philippe Starck) kaže da je inspiraciju za kreiraanje parfema našao još u detinjstvu. Još kao mali shvatio je da će njegov život biti posvećen kreativnosti, zato što je jedino to bio pravi put. Jedini beg je bilo sanjarenje, a način da pobegne je bio kroz muziku, klasičnu muziku, uvek veoma glasnu, poput Čajkovskog, i kroz mirise.

Saznaj više...

Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore radnji u Budimpešti

Kilian Liquors mirisi su stigli u naše radnje u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i bude posebno raspoloženje su dostupni od sada u Belodore prodavnici u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma su stigli u naše radnje. Od sada, Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia parfemi su dostupni u Belodore radnjama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji Tiziana Terenzi mirisi inspirisani morskim zvezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi, privlači najviše pažnje kako u Belodore parfimerijama, tako i na društvenim mrežama. Mirisna magija u čarobnoj boci mami i uzdahe i poglede. Cela kolekcija inspirisana je morskim zvezdama, a sam povod za nastajanje Sea Star kolekcije leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...

Alexandre J – Art Deco kolekcija

Alexandre J slavi 100 godina rođenja Art Deco kolekcije, i tim povodom ovaj brend izbacuje čak 6 novih sofisticiranih mirisnih kreacija.

Saznaj više...