The Perfume Academy by BELODORE

 

Belodore vesti

Dobrodošli u Belodore Podgorica!

U jednoj od najposećenijih ulica u prestonici Crne Gore, Bokeškoj ulici 37, otvorena je nova Belodore parfimerija 19. jula. Odabrali smo Podgoricu, srce istorije, tradicije i moderne Crne Gore, gde sada ljubitelji luksuza i raskoši mogu pronaći parfem po svom ukusu. Više od 30 niche brendova pobrinuće se da u svakoj prilici mirišete neodoljivo i budete jedinstveni. Zavirite u našu novu mirisnu oazu!

 

Brend meseca

ETRO

ETRO je jedna od najpoznatijih modnih kuća u svetu koja od 1968. godine na jedinstven način definiše italijanski stil. Začetnik porodičnog posla i kompanije, Girolamo Etro, posvetio je posebnu pažnju istraživanju tekstila i unapređenju posla, dok se pod okriljem brenda danas proizvode tkanina, kožna galanterija, odeća, obuća i parfemi.
Poznavaoci parfemske industrije znaju da je ETRO sinonim za luksuz, kako odeće tako i mirisa. U srcu ideje i proizvodnje nalazi se strast prema estetici, umetnosti i tradiciji. Tajna mirisa leži u privlačnosti koja budi svačiju maštu izazivajući želju za posedovanjem parfema. Aromatični, cvetni, začinski i drvenasti tonovi su prepoznatljive note parfema ovog brenda.

 

Intervju

Karine Vinchon-Spehner - Amouage Boundless

Novi drveno-začinski miris za muškarce parfemske kuće Amouage, “Boundless”, predstavljen je 2021. Godine. Ugledna parfimerka Karine Vinchon Spehner i ovoga puta je pokazala maštu, smelost i strast ka umetnosti osmišljavajući unikatnu mirisnu kreaciju. Suštinu mirisa čini svetlost obavijena zlatnom bojom, poput sunčevih zraka koji se probijaju kroz nepregledne krošnje drveća i rasuto cveće. Bezgranično - miris bez granica, nalet radosti, euforije i živahne energije.


 

Vesti

MUZIKA I PARFEMI – fuzija dve umetnosti kao inspiracija

Dizajner Filip Stark (Philippe Starck) kaže da je inspiraciju za kreiraanje parfema našao još u detinjstvu. Još kao mali shvatio je da će njegov život biti posvećen kreativnosti, zato što je jedino to bio pravi put. Jedini beg je bilo sanjarenje, a način da pobegne je bio kroz muziku, klasičnu muziku, uvek veoma glasnu, poput Čajkovskog, i kroz mirise.

Saznaj više...

Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore radnji u Budimpešti

Kilian Liquors mirisi su stigli u naše radnje u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i bude posebno raspoloženje su dostupni od sada u Belodore prodavnici u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma su stigli u naše radnje. Od sada, Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia parfemi su dostupni u Belodore radnjama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji Tiziana Terenzi mirisi inspirisani morskim zvezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi, privlači najviše pažnje kako u Belodore parfimerijama, tako i na društvenim mrežama. Mirisna magija u čarobnoj boci mami i uzdahe i poglede. Cela kolekcija inspirisana je morskim zvezdama, a sam povod za nastajanje Sea Star kolekcije leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...

Alexandre J – Art Deco kolekcija

Alexandre J slavi 100 godina rođenja Art Deco kolekcije, i tim povodom ovaj brend izbacuje čak 6 novih sofisticiranih mirisnih kreacija.

Saznaj više...