ARCADIA

Enter the world of nostalgia

O Arcadia brendu

Arcadia je brend niche parfema nastalih u UAE, osnovanih od strane Amne Al Habtoor. Sa ciljem da mirise pretvori u uspomene i oživi sećanja kroz mirise. To je mesto gde sentimentalisti i propovednici nostalgije borave.

Arkadija je prazno platno koje čeka ekspresionizam, prazan papir, prebivalište za nekonvencionalno. Ponose se bezrezervnim pristupom, progresivnožću i ukorenjenim iskustvom. Poput opskurnog, upečatljivog glasa i nostalgije, Arcadia ima za cilj da razvije neponovljiva iskustva kroz svoje proizvode. Veruju I predviđaju prepoznatljivost brenda zbog njegovog naprednog i progresivnog stava na tržištu mirisa.

Amna je diplomirala strategiju i dizajn. Pridružila se svom porodičnom biznisu kao izvršni direktor marketinga i komunikacija u Al Habtoor motors-u, sa velikim učešćem u nekim od najluksuzniji kampanja kompanije, uključujući one sa Bugattijem, Bentleijem i McLarenom.

Preusmjeravajući svoje ambicije, Amna je osnovala Mash Concept 2014. Istražujući jedan od svojih prvih strasti, parfem, Amna je iskoristila priliku da ispuni životni san o nišnoj parfimeriji. Pred kraj svog plana o osnivanju parfimerije, Amnu je privukla ideja o liniji mirisa fokusiranih na umetnost nostalgije.

Ubrzo je Arkadija oživela. Brend koji je ponovo razvio kulturu mirisa na Bliskom Istoku, na savremeni i iskustveni način. Arkadija obuhvata ideju iza prisećanja i stvaranja uspomena kroz umetnost mirisa.


Testimonials

"Ne sećam se ni gde sam prvi put probala Royal Orchard, ali znam da sam dugo tragala za ovim ili barem sličnim mirisom. Od kada sam videla da mogu da pronađem u Belodore radnjama, moje srce je puno! Otvara se sasvim voćnim notama, ali sačekajte iznenađenje. Nakon što odstoji na koži, osetićete drvenasti prelaz i jasnu slatku vanilu. Morate probati, ovaj parfem ne može da se opiše!”Nađa Pešić
"Jedva čekam da više ljudi čuje za brend! Devojka koja stoji iza parfema zaslužuje vašu punu pažnju. Moj favorit je Vanilla Pod, miris koji daje potpunu vibraciju romantičnih večeri u najboljem restoranu u Dubaiju."Lana Stoisavljević
"Bête Noir je već nekoliko godina dostupan na tržištu, a da to ne znamo. Ovo je ljubav na prvi miris, seksi, zavodljivi, eksplozivan buket cveća. Svež i nežan, gorak i sladak, miris okupljen oko ouda. Čudo!"Marijan Simić

Arcadia Shop