Laboratorio Olfattivo

From a magical idea to the finest perfume

O Laboratorio Olfattivo brendu

"Bogovi stvaraju mirise, ljudi prave parfeme", rekao je Jean Giono.

Priča o brendu Labaratorio Olfattivo je priča o projektu stvorenom 2009. godine iz ljubavi prema niche parfemima dvoje kreatora, a to su Daniela Caon i Roberto Drago. Bogatu kolekciju čini 23 parfemske vode, uključujući Nerotic, Vanhera, Sacreste i Nerosa koji pripadaju čuvenoj kolekciji "Masters’ Collection" parfimera Jean-Claude Ellena i Lucien Ferrero. Laboratorio Olfattivo čini 16 različitih mirisa za kuću, kao i proizvodi za negu.

Projekat zasnovan na čistoj kreativnosti gde Roberto Drago, kreativni direktor brenda, spaja veštine najeklektičnijih parfimera sa trenutne scene. Oni pokreću kreativne iskre i fragmente iz mašte koje Laboratorio Olfattivo zatim pretvara u najfinije mirise.

Razlog zbog kojeg se stvara parfem nikada nije potreba tržišta, već potreba da se ispriča priča...Note, akordi i alkohol se spajaju sa vizijama, maštanjima o putovanju, senzacijama koje se oslobađaju u deliću sekunde i strastima čine glavne sastojke mirisa Laboratorio Olfattivo.

Laboratorio Olffativo je izabrao Eau de Parfum kao željenu koncentraciju za svoje kreacije, idealan medij za potpuno uvažavanje kvaliteta istančanih mirisnih formula i sirovina. S obzirom na to da je njihov sastav jedinstven, mogu se smatrati "emotivnim iskustvima" koja oživljavaju kroz naše čulo mirisa. Mirisi dolaze u dizajnerskoj bočici koja se lako drži i jednostavnom, ali elegantnom pakovanju. Kolekcije mirisa Laboratorio Olffativo stvaraju savršen spoj sadržaja i pakovanja, održavajući najviše moguće standarde kako za miris, tako i za ukupnu prezentaciju.

Brend se može pronaći u 40 zemalja širom sveta. U decembru 2015. godine je u Torinu (lokacija: Via Mazzini 6) otvorena prva prodavnica, a 2019. godine je otvorena i ekskluzivna prodavnica na lokaciji Via Giolitti 5 na mestu gde se znanje klijenata spaja sa asortimanom parfema podstičući stvaranje novih ideja i projekata. Ulaskom u parfimerije Laboratorio Olffativo, klijent doživljava jedinstveno iskustvo istraživanja i otkrića kroz mnoštvo mirisnih predloga, koji nastaju iz raznovrsnosti proizvoda i prijatne atmosfere mesta.


Testimonials

"Pravo otkriće: Décou-Vert. Jednostavno oduzima dah! Živopisna kombinacija cvetnih i svežih zelenkastih nota nije nešto što možete da osetite u svakom parfemu. Miris zaista iznenađuje."Gabrijela Mirkov
"Kashnoir me svaki put podseti na putovanja i kulturu Istoka. Rekao bih da je ovo jedan aromatičan i energičan parfem. Osećam vanilu, oštri korijander, bergamot i cvet narandže. Na trenutak mi se učini da osećam i cimet. Neverovatno!"Pavle Dragić
"Pročitala sam da je Tuberosis omaž legendi o Šeherezadi i njenim pripovedanjima, svaki put se setim toga kada osetim ovaj miris. Prelep cvet tuberoze, elegantan i hrabar, pomešan sa slatkim začinima čini kombinaciju nota koje morate probati. Odmah!"Ana Cvečak

Laboratorio Olfattivo Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 19

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 19

Page
po stranici