Etat Libre d`Orange

There is a drop of Paris in every bottle.

O brendu Etat Libre d` Orange

Niche kuća parfema Etat Libre d’Orange je osnovana 2006. godine u Francuskoj sa ciljem da tržištu i ljudima ponudi potpuno drugačije mirise od onih na koje se do tada naviklo. Ova veoma drugačija kuća parfema koristi ironiju pri imenovanju svojih parfema, i potresa predrasude otkrivajući nove užitke koji se mogu naći u njuhu, kroz uzvišene i nežno sastavljene mirisne note.

Parfemska kuća Etat Libre d’Orange je izgradio Etienne de Swardt, želeći da da potpunu slobodu kreacijama parfema, napravljenih za sve one koji žele nešto drugačije, nešto neviđeno i neomirisano do tada. U svojoj kolekciji parfema, Etat Libre d’Orange nudi mirise koji su namenjeni i ženama i muškarcima.

Etat Libre d’Orange - ambicionzna parfemska kuća zanimljivih mirisa

Etat Libre d’Orange kuća je poznata po nekonvencionalnim parfemima koji bez sumnje šokiraju ljude širom sveta, i svojim mirisom i svojim imenom. Njihova veoma neobična aroma zaintrigirala je sve one ljude koji se ne boje ekstravagantnosti i koji žele da se istaknu u masi orginalnim mirisima.

Ideja sa kojom je osnivač Etienne de Swardt pokrenuo ovu zanimljivu kuću parfema je želja da ponudi ljudima poznate mirise iz svakodnevnog života sa kojima nikome ne bi palo na pamet da se namirišu.

U samom nastanku luksuznih parfema i prepoznatljivih mirisa, osnivač kuće Etat Libre d’Orange je sarađivao sa velikim brojem slavnih ličnosti i modnih kreatora. Zajedno su napravili nekoliko desetina različitih mirisa, koji predstavljaju sinonim za originalnost u svetu parfema.

Neobično ime uz neobične mirise

Kada je Etienne de Swardt stvorio parfemsku kuću Etat Libre d’Orange, bilo je poptuno prirodno i očekivano da joj da ovo interesantno ime, i na taj način oda počast svom rodnom mestu i onome što ono predstavlja.

U Južnoj Africi, Etat Libre d’Orange je bila zemlja zapanjujuće lepote i boja, nezaboravnih mirisa i snažnih osećanja, zato ne čudi što su obeležja ove parfemske kuće upravo lepota, jedinstvo i sloboda.

Uz Etat Libre d’Orange mirise stvorite aromatičnu auru oko Vas koja će Vas pratiti u stopu, čineći da se istaknete u masi svojim neodoljivim i neobičnim mirisnim notama.


Testimonials

,, Volim Etat Libre d’ Orange jer su drugačiji, autentični i njihov miris mogu da prepoznam u bilo kom trenutku, zbog čega sam i njihov verni korisnik ‘’.Jelena Matić
,, Uvek su me njihove bočice i nazivi parfema oduševljavali, a o mirisnim notama da ne pričam – prava umetnost ‘’.Ognjen Bradić, Beograd
,, Teško je opisati lepotu mirisa koji dolaze iz ove kuće – tako nešto treba zaista osetiti i više nikada nećete želeti nijedan drugi parfem ‘’.Miloš Mitić

Etat Libre d' Orange Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 25

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 25

Page
po stranici