Piling za telo

Piling za telo
Postavi opadajući smer

3 stavke

po stranici
Postavi opadajući smer

3 stavke

po stranici

Pomozite koži da se oslobodi toksičnih čestica, povrati svoj sjaj i mekoću. Piling za telo je jedan od osnova kvalitetne nege i preparat koji će osvežiti Vašu kožu. Deo naše kolecije luksuznih parfema i kozmetičkih proizvoda čini i prirodni piling za telo, sličan mirisnoj marmeladi, koji uklanja mrtve ćelije kože čineći je izuzetno mekom i besprekornom. U posebno dizajniranim pakovanjima nalaze se mirisne note unikatnih parfema - Sicilije, ostrva Kapri, Njujorka, kao i orijentalnih začina.

Prirodni piling za telo za sjaj Vaše kože

Pogodni su za sve tipove kože zahvaljujući jedinstvenim formulama koje ostaju tajna kreatora. Mešavinom prirodnih i retkih sastojaka nastaje najbolji piling za telo koji će Vašu kožu učiniti glatkom i nežnom na dodir. Jednostavno se nanose, a zrna su savršene veličine. Piling za telo sa morskom soli učiniće da se Vaša koža tokom cele godine oseća elastično, a da ten izgleda čistije, piling sa kafom idealan je za suvu kožu, dok se piling za telo sa kokosovim uljem koristi za kožu meku poput satena.

Piling obogaćen mirisom Vašeg omiljenog parfema 

Telo se stalno regeneriše i zahteva pažljiv tretman, a izbor kozmetike vrhunskog kvaliteta iz naše ponude pomoći će Vam da se osećate negovano. Vaša koža će uvek mirisati na Vaš omiljeni parfem i izgledati svetlucavo. Mirisni piling za telo oslobodiće Vas stresa i vratiti osećaj blagostanja. Priuštite sebi nesvakidašnje iskustvo pilinga za proizvodima iz našeg kataloga!