PARFEMI

Muški parfemi

Izbor parfema odražava Vašu ličnost. Svima je važno da ostavi dobar utisak, a muški parfemi najbolje otkrivaju tajne muškog karaktera. Nije moguće proglasiti samo jedan parfem najboljim, ali će se uvek izdvojiti jedan, koji se savršeno slaže sa Vašim osobinama. Izbor pravog parfema izdvojiće Vas iz mase, privlačiće poglede i ispuniti prostoriju u kojoj se nalazite zavodljivim notama. Najbolji muški parfemi su oni za kojima svi okreću glavu. Prijatan i elegantan muški miris izmamiće kompliment gde god da se pojavite. Vaša priča može biti ispričana na nekoliko načina, a ovoga puta neka to bude dopadljiv muški miris. Najbolji muški parfemi treba da budu neodoljivi, lagani i osvežavajući. Ukoliko pogledate naš odabir muških parfema, pronaći ćete parfeme koji simbolišu originalnost i jedinstvenost. Među brendovima u našoj ponudi se nalaze najpopularniji muški parfemi svih vremena, bezvremeni klasici i inovativni moderni mirisi. Uz nekoliko kapljica dobrog parfema osetićete se izuzetno u svojoj koži, moćno i dominantno.


Muški parfemi za leto i proleće

Leto je vreme za osvežavajuće mirise - drvenaste, vodene i citrusne note, blagi miris cveća uz magičan dodir egzotičnog voća. Kreirajte Vaš lični mirisni potpis za leto izborom nekih od najlepših muških parfema iz naše kolekcije.


Najbolji muški parfemi za jesen

Najbolji parfemi za jesen sadrže mešavinu zemljanih, kožnih i šumskih nota. Hrabri će se odlučiti za orijentalni miris, mešavinu citrusa i začina koji odaju utisak mističnog. Među top 5 muških parfema se nalaze imena nekoliko luksuznih brendova iz naše ponude, čije parfeme karakteriše izuzetna postojanost.


Muški parfemi za zimu

Original muški parfemi prepoznaju se po tajnom, diskretnom i prefinjenom mirisu. Intenzivniji miris prkosiće hladnom zimskom vazduhu sa baznim notama sandalovog drveta i hrasta, čistih zemljanih nota i oštrih začina. Nekada mirisne maramice nošene u džepu, a danas aromatični mirisi - muški parfemi postali su deo tradicije i deo vrednosti, koje se prenose sa generacije na generaciju. Slika idealnog muškarca se ne može zamisliti bez ekskluzivnog parfema, koji će Vas učiniti atraktivnim i upečatljivim. Zahvaljujući izuzetnoj trajnosti mirisnih nota, bićete zapaženi u svakoj prilici. Mirisi ostaju dugo urezani u našem sećanju, a Vi zaslužujete da budete primećeni. Saznajte zbog čega se najtraženiji muški parfemi nalaze upravo u našem katalogu. Ostanite verni sebi!


Pogledaj muške parfeme

Ženski parfemi

Parfemi su upečatljivi trag, koji ostavljamo za sobom na svakom koraku. Ženski parfemi su već vekovima sastavni deo rituala ulepšavanja, bez kojeg nijedna žena danas ne napušta svoj dom. Zavodljivi, slatki, senzualni ženski parfemi su deo ženskog jedinstvenog stila. Jedna kap je dovoljna da se svaka žena oseti sofisticirano, ženstveno i glamurozno. Kada biramo parfem, želimo da naglasimo posebnost. Parfemi iz naše kolekcije predstavljaju umetnost u bočici sa daškom tajanstvenog i očaravajućeg.


Najlepši ženski parfemi

Nežne i zavodljive mirisne note ženskih parfema nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Osećaj lakoće i modernosti, koji će Vas obaviti pri svakom pokretu uvrstilo je parfeme iz našeg kataloga među najlepše ženske parfeme na svetu. Odabrali smo parfeme koji slave žene, njihovu izuzetnost, prefinjenost i eleganciju. Velike žene svedočile su revoluciji u svetu ženskih parfema brojnih parfemskih kuća koje zastupamo i uživale u glamuroznim i jedinstvenim mirisima. Ava Gardner, Eva Tarner i pripadnice kraljevskih porodica uživale su u parfemima, koji danas važe za bezvremene klasike.


Osvežavajući ženski parfemi

Mnoge žene ostaju verne istoj mirisnoj noti, koja ih čini unikatnim. Osvežavajući ženski parfemi nude kapljicu novog, modernog, moćnog i drugačijeg. Pored poznatih klasika, otvaramo put mirisnom eksperimentisanju. Parfemi sa cvetnim i zelenim notama predstavljaju najbolje osvežavajuće mirise. Citrusne note daju ženskim parfemima posebnu svežinu i osećaj proleća na koži. Sveži ženski parfemi podsetiće Vas na sve posebne i srećne trenutke.


Najbolji ženski parfemi za leto i proleće

Jednostavne i vodene note predstavljaju najpopularnije ženske parfeme za leto. Idealni mirisi za leto su oni koji će Vas podsetiti na Mediteran, plaže Sicilije, morski vazduh i talase svežine. Uz cvetni parfem koji se meša sa drvenim aromama i vanilom nikada nećete proći nezapaženo.


Najbolji ženski parfemi za jesen i zimu

Jesen i zima su vreme za zavodljive i orijentalne mirise - egzotično voće i cvetne arome obogaćene kremastim mirisom. Romantični jesenji miris cveća i začina je dinamičan, vatren i energičan. Jaki ženski parfemi su tu da Vam hladne zimske dane učine lepšim. Zavodljivi ženski parfemi podsetiće Vas na značenje ženstvenosti i luksuza. Važno je imati parfem prikladan za sve situacije - za uvek i svuda. Neka idealne mirisne note pronađu Vas!


Pogledaj ženske parfeme

Unisex parfemi

Između mirisa ne postoji granica, a unisex parfemi brišu sve predrasude. Namenjeni su ženama i muškarcima koji žele da se oslobode stereotipa. Unisex parfemi mogu se uklopiti u svačiji stil i stav jer je njihova glavna karakteristika neutralnost, koja u dodiru sa kožom kreira magiju. Mirisne note ovih parfema ističu stil na najbolji mogući način. U elegantnim bočicama nalazi se kombinacija hrabrog i umerenog - perfekcija u kutiji. Neutralni parfemi iz naše kolekcije namenjeni su osobama istančanog ukusa i biraju miris koji će ih činiti prefinjenim, otmenim i privlačnim. Oštre note oplemenjene slatkim i puderastim tonovima poigravaju se sa svim čulima. Drvenaste baze balansiraju sa osvežavajućim notama kako bi stvorile miris kojem niko ne može odoleti.


Tradicija sofisticiranih parfema

Tradiciju dobrih parfema pratimo već više od 120 godina. Naša kolekcija unikatnih parfema podsetiće Vas na modernizovanu verziju klasika, koji su diktirali istoriju. Privlačna sredina između tipičnih ženskih cvetnih mirisa i muških drvenastih nota i duvana čini ove parfeme ekskluzivnim. Da li je miris ikada imao pol?

Posvećeni smo mirisu, koji odgovara svakom pojedincu - moćnom i senzualnom, upečatljivom i očaravajućem. Posvećeni smo mirisu kao trenutku, mestu, osećanjima i onome što miris zaista predstavlja, Vašu ličnost. Svojim tajnim, diskretnim i zanosnim tonovima unisex parfemi na nesvakidašnji način naglašavaju Vaše najbolje osobine.

Vreme je da u svoj mirisni potpis unesete nešto neutralnije. Parfem koji nosite nije povezan sa tim koliko ste ženstveni ili muževni, već sa tim kako želite da mirišete. Bilo da se radi o tonovima začina i orijentalnog voća, vanile ili zemljanih nota, ne možete pogrešiti kada su u pitanju parfemi iz našeg kataloga.


Kako miriše luksuz?

Ukoliko ne volite parfeme koje imaju svi, unisex parfemi su pravi izbor za Vas. Vaši dugo obožavani parfemi izuzetno su trajni i naglasiće Vašu pojavu dozom elegancije. Ne postoji druga reč koja bi opisala parfeme iz naše palete, osim - luksuz. Obrišimo granice zajedno.


Pogledaj unisex parfeme