WILGERMAIN

Excellence, Craftsmanship and Timelessness

O Wilgermain brendu

Inspiracija

Wilgermain je luksuzna kuća parfema koju je osnovao stručnjak iz industrije, Francisco Gratacos. Dizajnirana da privuče kako najzahtevnije ljubitelje parfema, tako i osobe koje po prvi put kupuju nišni parfem, Wilgermain nudi pažljivo kuriranu kolekciju izuzetnih mirisa osmišljenih da istraže širok spektar mirisnih tema.

Inspiraciju crpeći iz modernosti i avangardne atmosfere Njujorškog Williamsburg-a i klasične rafiniranosti i savoir-faire-a pariske levoobale, Wilgermain osigurava da su originalnost i nosivost harmonično uravnoteženi.

Kako bi ostvario svoj san, Francisco je angažovao pomoć velikog prijatelja, svetski poznatog master parfimerka Rodriga Flores-Rouxa. Sa skoro 30 godina profesionalnog iskustva, Rodrigo je višestruko nagrađivani parfimer čija su međunarodno priznate, najbolje prodavane kreacije poznate po svojim prepoznatljivim ličnostima.

Sa međunarodnim opsegom i voljom da postane univerzalan, svaki detalj Wilgermain-ovih parfema pažljivo je osmišljen i u potpunosti proizveden u Evropi i SAD-u od strane tradicionalnih zanatlija koristeći ekološki prihvatljive komponente.

Rečnik

Sveži, iskreni i jedinstveni
Iskustveno pripovedanje
Bez rodne pripadnosti, bogate i savremene olfaktorne ponude
Samo najbolji, teško dostupni i ekskluzivni aromatični sirovinski materijali
Apsolutni, neosporni luksuz

Dizajn

Wilgermain se izražava kroz specifičan i ličan ukus za dizajn, preciznost i vrhunski detalj, te je tako i njegovo pakovanje osmišljeno u skladu sa principima koji su takođe diktirali mešanje mirisa, rezultirajući u koherentnom, jasnom i luksuznom dijalogu, zajedničkom jeziku koji pruža jedinstveno olfaktorno iskustvo, kako individualno tako i univerzalno.

Baš kao što su svi Wilgermain-ovi parfemi napravljeni od najfinijih aromatika, italijanska visokokvalitetna staklena bočica, pažljivo polirana i ručno završena, čuva ih i čini da sjaje i reflektuju svetlost na neobičan način zbog čistoće i težine stakla. Prefinjen Zamak-5 čep, ručno izrađen i poliran jedan po jedan, dizajniran sa oblikom koji podseća na vijke i šrafove koji drže zajedno i Bruklinski most i Ajfelovu kulu, kruniše sve to. Modernost, visoki dizajn, apstrakcija i istorijske reference, sve obuhvaćeno u jednom jedinom dizajnu koji je kreirao Luis Blanc, jedan od najpoznatijih španskih brend i produkt dizajnera.

Upoznajte osnivača

FRANCISCO GRATACÓS

Wilgermain je zamisao Francisca Gratacósa, čoveka strastvenog prema umetnosti, dizajnu i parfimeriji.

Od svojih studija psihologije, Francisco je uvek bio svestan važnosti olfaktorne memorije, ne samo sa perspektive ljudske evolucije, već posebno zbog njene uloge u asocijaciji i sećanju na emocije, zbog čega je uvek imao posebnu senzibilnost za parfeme i njihovu sposobnost da evociraju sećanja.

Bez obzira na svoje osnovno obrazovanje, Francisco se specijalizovao za poslovni menadžment kada je 2007. godine upoznao jednog od najvećih španskih parfimeraca, sa kojim je nekoliko godina kasnije počeo da radi na kreiranju svog luksuznog brenda parfema. Ovo je zapravo bio početak uzbudljivog putovanja; izvan poslovnog aspekta, Francisco je pronašao način da spoji svoje tri strasti, te je odlučio da se potpuno posveti svetu mirisa.

Upoznajte parfimera

RODRIGO FLORES-ROUX

Biografija

Rodrigo Flores-Roux je rođen u Meksiku pre 50 godina i bio je privučen parfemima još od detinjstva. Nakon završetka studija biologije, upisao je ISIPCA, školu parfimerije u Versaju, gde je završio praksu kod Jean-Claude Ellena.

Sa više od 30 godina profesionalnog mešanja mirisa, Rodrigo je višestruko nagrađivani parfimer, a njegova veština je prepoznata sa nekoliko FiFi nagrada među ostalima. Pored toga, njegovi radovi su uvršteni na važne liste najboljih u Fragrance Foundation Hall of Fame.

Trenutno je Rodrigo potpredsednik kreiranja mirisa u Givaudan-u, živi na Menhetnu, uživa u posetama muzejima i finom obedovanju, povremeno uživa u cigari i, kao i uvek, je ovisnik o vestima, pažljivo prati najnovije trendove, vesti i dešavanja.


Testimonials

Kad god želim da se osećam senzualno, ali i nekako snažno i samouvereno stavim parfem WIlgermain So Suede. Mnogo volim muške parfeme, a ovaj je nekako savršen i za muškarce i za žene. Miriše cvetno i voćno, ali se osećaju i mirisi kože tipični za muške parfeme.Jovana Ilić
Ja volim jake parfeme koji mirišu na vanilu, pa moj izbor uvek bude Passion Victim koji je jak, ali nije pretežak i presladak. Vanila je u kombinaciji sa cvećem i citrusima tako da je ovaj parfem odlično izbalansiran. Kada ga stavim, probudi retro osećanja u meni, i uvek se osećam kao moderna dama koja šeta ulicama Beograda prošlog veka.Marina Dešić
Ne bih rekla za sebe da sam baš skromna i u mom svetu VIŠE JE zaista VIŠE. Ovo je moj omiljeni parfem jer je jak, čini da se osećam kao da sam najjača na svetu, a opet uvek probudi i moju senzualnu i ženstvenu stranu.Katarina Rosić

Wilgermain Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 10

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 10

Page
po stranici