Kreme za ruke

Kreme za ruke

Efekat isušivanja kože ruku se javlja tokom cele godine, zbog čega je važno zaštiti je na pravi način. Zašto ne biste probali mirisne kreme za ruke?

 

Kreme za ruke iz našeg asortimana dolaze u posebnim dizajnerskim pakovanjima koje savršeno pristaju uz dlan Vaše ruke. Ljubitelje niche parfema će obradovati vest da mogu kupiti kremu za ruke obogaćenu mirisnim notama njihovih omiljenih parfema. Za one koji žele odvažne mirise i žele da mirišu drugačije ili pak vole osvežavajuće mirise, pripremili smo ponudu krema za ruke koje će promeniti Vašu svakodnevnu negu. Odlična nega zvuči sjajno, ali zašto i Vaše ruke ne bi mirisale neodoljivo?


Imajući očaravajući miris na umu, brzo ćete vratiti vlažnost isušenim rukama pomoću formule koja čini Vaše ruke hidriranim tokom celog dana. Često pranje i izlaganje različitim vremenskim uslovima više neće uticati na kožnu barijeru, jer će onda biti uvek zdrava i jaka. Nega tela kvalitetnim proizvodima će je učiniti glatkom, elastičnom i sprečiće prerano starenje.