Acqua di Parma

O brendu Acqua di Parma

OD PARME DO SVETA +100 GODINA NASLEDJA

Acqua di Parma significira izvrsnost, veštinu stvaralaštva i italijanski stil od 1916. Od kreiranja personalne „Colonia“ toaletne vode kreirane u znak ljubavi prema Italiji, ona je izrasla u globalnu ikonu italijanskog stila. San o maloj žutoj stilskoj kutiji koja krije sunce. Oda jednostavnosti, autentičnosti i velikodušnosti.

POREKLO CARLO MAGNANI

1916. Baron Carlo Magnani putuje u kulturološkie epicentre – Pariz, London, New York. Miris promena se oseća u vazduhu. Njegov stil odaje džentlmena, čoveka od manira. Tokom svog puta, oseća nalet emocija i nostalgije prema Italiji i italijanskom suncu. Kreirao je Acqua di Parma, svoju ličnu Colonia toaletnu vodu u koju je ulio sve ono što je voleo i što mu je nedostajalo a vezivalo ga za Italiju: osunčane predele sofisticiranih sećanja na svoju rodnu zemlju i besprekoran stil po kome je Italija svuda poznata.

PARMA, CITTÀ ITALIANISSIMA

Od porekla do originala. Miris nazvan po ljubavi prema Parmi. Gradu gde su priroda i kultura ujedinjeni u harmoniji, gde zlatne zrake sunca boje fasade Palazzi’s Gradjevina poput sunca koji ljubi kožu u bronzanu nijansu. Ovo je prestonica gde je naša ikonska žuta boja nastala.

USPEH OD LIČNIH DO PRIVILEGOVANIH

Colonia raste sa razvojem italijanskih krojača. Dom neprikosnovene elegancije gde je stil predstavljen u prestižnim tkaninama materijalima, savršenim krojevima i idealnom balansu prigušenih boja i osećaja za detalje. Kompletan izgled se svodio na neizostavan detalj a to je bilo par kapi Colonia parfema pre dostavljanja odela šivenog po meri. Krojači su uslugu zaokružili mirisnim dodirom na svakom sašivenom odelu kako bi Magnan uspeh bio uliven u svako sašiveno po meri odelo.

NAŠI MAJSTORI STVARAJU SA BRIGOM OČUVANJA TRADICIJE

Volimo stvari koje se prave polako i ručno, tako da razvijaju dušu. Negujemo nesavršenstvo kao jedini pravi oblik savršenstva. Naš asortiman je evoluirao od Colonia kolekcija mirisa i serija neodoljivih predmeta napravljenih sa istom pažnjom i vrednošću. Radimo sa više od 100 zanatlija širom Italije promovišući i podržavajući očuvanje njihovog poslovanja i znanja kroz generacije i naše prisustvo. Partneri smo sa našim distributerima da obezbedimo najbolje veštine kreiranja i nege za brend.

NAŠA ESENCIJA -COLONIA-

Sunce uhvaćeno u citrusima, koje odiše sirovim mirisima, pažljivo je odabrano, ručno brano i destilirano. Frutti d’Oro su prirodni italijanski mirisi. U italijanskom Rajskom vrtu majstori pažljivo spajaju najfinije sastojke, njihovu veštinu odlikuje vanvremensko majstorstvo i najbogatija kultura. Senzualna jasnoća koja otključava vaša sećanja, čineći svaki vaš trenutak intenzivnim.


Testimonials

Parfem Colonia C.L.U.B. je na prvi miris jako osvežavajuć. Posebno me oduševljava mirisna nota limuna. Ponekad miris može biti i sladak što naglašava njegovu svestranost.Valentina Mikulandra
Toaletna voda sa mirisom bergamota Bergamotto di Calabria od Acqua di Parma je očaravajući miris koji karakterišu gornje note plodova bergamota. U srcu ove toaletne vode, akordi crvenog đumbira nose umirujuću notu, dok je osnova zaokružena jedinstvenom kombinacijom vetivera. Moram priznati, potpuno očaravajuće!Nemanja Mihajlović
Kada biram parfem, biram onaj koji ističe moju ženstvenost. Acqua di Parma je i ovoga puta kreirala jedan takav. Note ruže i jasmina stvaraju sofisticiran dodir koji prija svačijoj koži.Kristina Radenković

Acqua di Parma Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 80

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 80

Page
po stranici