O NAMA

Belodore – O nama

Belodore slavi umetnost, kreativnost i jedinstveno iskustvo, zato naši klijenti ne kupuju proizvod, već umetnost spakovanu u bočice svetski poznatih niche parfema.

Belodore je sinonim za luksuz i jedinstvenost od svog otvaranja 2020. godine. Belodore je do sada prisutan u 6 zemalja: Bugarskoj, Hrvatskoj, Mađarskoj, Makedoniji, Crnoj Gori i Srbiji.

Belodore - mesto gde čula mirisa uživaju u luksuzu

Belodore predstavlja suprotnost komercijalnim parfemima, čineći drugačiji koncept od proizvodnje dizajnerskih parfema i njihove široke dostupnosti, što i jeste karakteristika niche parfema. U svojim prostranim radnjama, Belodore poziva goste na impresivno putovanje u svet zanosnih mirisa i neodoljive lepote.

Belodore tim čine obučeni stručnjaci, koji svojim znanjem i ljubaznošću doprinose dodatnom ugođaju u našim parfimerijama. Spoj prestiža i umetnosti na najlepši mogući način predstavlja sinonim za Belodore. Brendovi iz Londona, Milana, Pariza, Njujorka su pažljivo birani i svojim elegantnim dizajnom krase police naših parfimerija.

Ostavite snažan utisak i ne pravite kompromise. Pronađite omiljeni miris koji će stvoriti magiju u dodiru sa Vašom kožom. Naša oaza umetnosti i mirisa Vas čeka. Posetite Belodore radnje i otkrijte specifične mirise koji odišu luskuzom, lepotom i zadovoljstvom.