Belodore Loyalty program

Postanite deo Belodore Loyalty programa i ostvarite 10% popusta na kupovinu po izboru.

 

Koje pogodnosti ostvarujete uz našu karticu lojalnosti?

 

 1. Prilikom učlanjenja u Belodore Loyalty program, kupac dobija nagradu za učlanjenje - welcome gift u vrednosti od 10% popusta, na iznos celog računa. Kupac u samoj radnji može odabrati kada ili koji će kupon iskoristiti, nije u obavezi da welcome gift u vrednosti od 10% iskoristi prilikom prve kupovine, već ga može iskoristiti prilikom neke od sledećih kupovina.
 2. Raspon od 5% do 15% popusta u zavisnosti od broja sakupljenih bodova. (više informacija pročitajte u tekstu ispod)
 3. Ukoliko kao član Loyalty programa prilikom registracije naglasite tačan datum rođenja, ostvarujete poklon kupon u vrednosti od 30% na jedan odabrani proizvod koji možete iskoristiti samo u našim maloprodajnim objektima. Poklon kupon možete iskoristiti do 30 dana od datuma rođendana.

 4. Ne postoji ograničeni broj korišćenja Loyalty kartice.
 5. Informacije o novim kolekcijama, akcijama i popustima.

 

*Belodore Loyalty kartice je moguće otvoriti u svim Belodore parfimerijama, kao i na mobilnoj aplikaciji Belodore Srbija (dostupno u Play Store-u i App Store-u).

 

 

Uslovi korišćenja:

 

 1. Prilikom učlanjenja u Belodore loyalty program, kupac dobija nagradu za učlanjenje - welcome gift, u vrednosti od 10% popusta, na iznos celog račun prilikom sledeće kupovine.
 2. Korisnik kartice ostvaruje pravo na korišćenje loyalty popusta prikupljanjem 300 bodova, koji se dobijaju prilikom kupovine na bilo kom prodajnom mestu Belodore d.o.o.
 3. Za svakih potrošenih 120 dinara po računu, član ostvaruje pravo na 1 bod, na sve vrste plaćanja.
 4. Sakupljene bodove nije moguće zameniti za gotovinu.
 5. Sakupljeni bodovi omogućavaju članu ulazak u viši razred popusta prema sledećem principu:
  • Prvi prag - sakupljenih minimum 300 bodova do 999 bodova - 5% instant popusta na kasi
  • Drugi prag - sakupljenih minimum1000 bodova do 1999 bodova - 10% instant popusta na kasi
  • Treći prag - sakupljenih minimum 2000 bodova - 15% instant popusta na kasi
 6. Sakupljeni bodovi iz pojedinačne kupovine važe 24 meseca od datuma te kupovine I nakon toga se automatski deaktiviraju (noviji bodovi I dalje ostaju važeći dok I za njih ne prođe obračunski period od 24 meseca), tj. Svaki skupljeni bod važi 2 godine od dana kupovine. Prag za odredjivanje boniteta je odredjen kumulativom svih bodova u datom trenutku (bodovi koji su prikupljeni u prethodnih 24 meseca). Prilikom svake promene praga (na visi ili na nizi nivo) Korisnik ce primiti obavestenje.
 7. Korisnik Belodore Loyalty kartice će imati pravo da koristi popust za svaku ostvarenu kupovinu u Belodore maloprodajnim objektima. Popust se neće primenjivati na artikle koji su već na akciji.
 8. Svaki korisnik ima pravo na jednu (1) Belodore Loyalty karticu.
 9. Korisnik kartice može da postane svako punoletno fizičko lice, popunjavanjem pristupnice u Belodore maloprodajnom objektu.
 10. Belodore ima pravo da prikuplja, koristi i obrađuje sve podatke navedene u pristupnici, koja predstavlja sastavni deo Opštih uslova korišćenja Belodore Loyalty kartice. Belodore, kao izdavalac Belodore Loyalty kartice, obavezuje se da će čuvati lične podatke o korisnicima Belodore Loyalty kartice, kao i podatke o transakcijama, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (Sl. glasnik RS br. 87/2018), odnosno da će podatke koristiti za svoje potrebe u skladu sa pozitivnim propisima Republike Srbije.
 11. Lični podaci se obrađuju i čuvaju u periodu od 10 godina od dana podnošenja prijave za Belodore Loyalty karticu nakon čega se brišu iz baze podataka, izuzev e-mail adrese podnosioca koja će se obrađivati i čuvati od strane Belodore sve do opoziva pristanka na dostavljanje obaveštenja o promotivnim ponudama Belodore na dostavljenu e-mail adresu korisnika.
 12. Belodore je vlasnik Belodore Loyalty kartice i zadržava pravo da u svakom trenutku povuče Belodore Loyalty karticu iz upotrebe kao i da delimično i/ili u potpunosti promeni Opšte uslove korišćenja Belodore Loyalty kartice, uz obavezu da ovakvo obaveštenje istakne u pisanom obliku u svim maloprodajnim objektima Belodore i/ili na web-sajtu: www.belodore.rs .
 13. Detaljne informacije o obradi vaših ličnih podataka možete pronaći u dokumentu pod nazivom Politika privatnosti  .Politika privatnosti sastavni je deo Ugovora o pristupanju lojalti programu.
 14. Belodore Loyalty kartica nije platna i može da se koristi isključivo za ostvarivanje pogodnosti u maloprodajnim objektima Belodorea i maloprodajnim objektima partnerskih firmi.
 15. Reklamacije, kao i odgovore na sva pitanja vezana za upotrebu i korišćenje Belodore Loyalty kartice, korisnik Belodore Loyalty kartice može dobiti putem slanja poruke na e-mail adresu: podrska@belodore.rs ili pozivom na broj telefona +381/60-644-7189, radnim danima od 9-17h.
 16. Svako neovlašćeno korišćenje, umnožavanje ili zloupotreba biće sankcionisani u skladu sa Zakonskim aktima i povlače trajno oduzimanje Belodore Loyalty kartice. Korisnik Belodore Loyalty kartice u obavezi je da gubitak /krađu/ i oštećenje Belodore Loyalty kartice obavezno prijavi na e-mail: podrska@belodore.rs.
 17. Korisnik Belodore Loyalty kartice pristaje na Opšte uslove korišćenja Belodore Loyalty kartice svojevoljno, bez prinude, pretnje, zablude i bilo koje mane volje, što potvrđuje svojeručnim potpisom/potvrdom na pristupnici i Opštim uslovima korišćenja Belodore Loyalty kartice.