Creed

Perfume of the past, fragrance of the future.

O brendu Creed

Parfemsku kuću Creed je osnovao James Henry Creed, u Londonu, godine 1760 i od tada se prenosi s generacije na generaciju. Nakon skoro punih sto godina, kuća Creed se seli u Pariz, gde se i danas nalazi njeno sedište. Od početka osnivanja pa sve do danas, Creed čuva porodičnu tradiciju i porodični biznis firme.

Creed je poznat po tome što je pravio i što i dalje pravi luksuzne parfeme za kraljeve i pripadnike plemstva. Koristeći sopstvenu esenciju i tradicionalne tehnike stvaranja, Creed već dugi niz godina pruža vrhunski kvalitet i autentične mirise.

Nad sintetičkim alternativama, Creed daje prednost prirodnim sirovinama visokog kvaliteta. Pored prepoznatljivih mirisa parfema za žene i muškarce, kuća Creed proizvodi i mirišljave kupke, sapune, i losione i balzame za posle brijanja.

Creed - parfem prošlosti, miris budućnosti

Vođen umetnošću i savršenstvom, parfemska kuća Creed je stvorila nasleđe mirisa bez premca, koje cene svi poznavaoci parfema. Tokom vekova, Creed je proizveo preko dvesta parfema različitog mirisa, koji svedoče o jedinstvenom i kreativnom duhu koji se prenosi od nosa do nosa kroz više generacija porodice Creed.

Stvaraoci zanosnih mirisa Creed parfema, putuju svetom kako bi pronašli najfinije materijale za svoje parfeme. Iz raznih delova sveta, prikupljaju najbolje, pa ne čudi što Creed parfemi za žene i muškarce, kao i svi ostali proizvodi Creed kuće, mame uzdahe samo jednim mirisom.

Brand Creed predstavlja sinonim za umetnost u pravljenju parfema. U moru neodoljivih mirisa, pronađite onaj koji najviše pristaje Vašem duhu i uz luksuzne Creed parfeme i ostale proizvode, blistajte uvek i svugde.


Testimonials

,, Dovoljno je reći Creed Aventus. Moj omiljeni parfem već dobrih deset godina. Dobio sam ga na poklon od prijatelja i više ga nikada nisam skinuo ‘’.Srđan Tomić, Beograd
,, Silver Mountain Water je moj omiljeni parfem, ali i mog muža. Neverovatno je kako Creed unisex parfemi drugačije reaguju na muškoj i ženskoj koži ‘’.Tijana Stoisavljević, voditeljka
,, Starinski mirisi modernog doba. Vraća vas u neka gospodska vremena, gde su džentlmeni dame osvajali mirisima – baš kao i ja svoju ženu ‘’.Filip Arsenijević

Creed Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 39

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 39

Page
po stranici