Creed Bois Du Portugal - Muška parfemska voda

Creed Bois Du Portugal - Muška parfemska voda

Creed Original Vetiver - Muška parfemska voda

Creed Original Vetiver - Muška parfemska voda

Creed Silver Mountain Water - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 22.800,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
CR33895

Silver Mountain Water je svež i savremen miris sa citrusnim gornjim notama bergamota, mandarine i nerolija. Inspirisan uzbudljivom bistrinom planinskog vazduha i čistoćom alpskih potoka, očaravajućim pejzažom u kojem porodica Creed pronalazi opuštanje.

Prijatan miris koji sadrži čistoću citrusnih nota, čaja, ribizle i mošusa. Otvaranje će vas oduševiti citrusima, pomalo gorkim notama bergamota i sočnom mandarinom. Srcem mirisa dominira crna ribizla i blaga aroma vrhunskog zelenog čaja. Senzualni zaključak mirisa čine čiste note dragocenog mošusa i opojnog galbanuma. Zavodljive note tople sandalovine upotpunjene su kapljicom jedinstvenog petitgraina, esencijalnim uljem iz lišća i zelenih, još nezrelih plodova limunskog stabla.

Muški parfem Creed Silver Mountain Water savršen je za sve ljubitelje planina, skijanja i prirode. Fantastičan aromatičan sastav ovog mirisa ispuniće vas energijom.

Specifikacija
Brend Creed
Pol Muški
Baza (base note) Galbanum, Mošus, Sandalovina
Srce (middle note) Crna ribizla, Zeleni čaj
Glava (top note) Bergamot, Mandarina, Neroli
Tip mirisa aromaticni, sveži
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

Parfemi Creed već više od 250 godina kreiraju neouobičajene mirise za kraljevsku porodicu i druge zahtevnije klijente sa istančanim ukusom. Od 1760. godine kada ga je u Londonu osnovao James Henry Creed, brend se već sedam generacija prenosi sa kolena na koleno.

Osim svoje duge i poznate istorije, brend je unikatan i zbog toga što koristi staru tehniku obrade dragocenih materijala odabranih za izradu svojih parfema.

Tokom dugog niza godina, Creed parfemska kuća je dizajnirala mirise koje su koristile razne istorijske ličnosti poput kraljice Viktorije, cara Franje Jozefa i njegove supruge “Sissi”, gospodina Winstona Churchilla i predsednika John F. Kennedyja. I dan danas Creed stvara izvanredne mirise za kraljevske porodice i ostale ljubitelje parfema koji imaju instančan i prefinjen ukus.

Tokom vekova, Creed porodica je proizvela preko 200 parfema, sto svedoči o jedinstvenom kreativnom duhu koji je prenošen sa oca na sina kroz sedam generacija.

 

CREED SILVER MOUNTAIN WATER EDP 50ml

Parfemska voda u spreju 50ml za muškarce

Proizvođač: Creed

Poreklo: Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Decembar 2020. Godina proizvodnje 2020.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja.

Sastav: Označen na ambalaži.

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote.Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i originalni naziv utisnuti na ambalaži.

Ostali proizvodi istog brenda!