Creed Millesime Imperial - Muška parfemska voda

Creed Millesime Imperial - Muška parfemska voda

Creed Green Irish Tweed - Muška parfemska voda

Creed Green Irish Tweed - Muška parfemska voda

Creed Himalaya - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 31.800,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
CR10364

Parfemska voda Himalaya predstavlja pravi dragulj kuće Creed. Plod je rada Oliviera Creeda, vodećeg parfimera iz šeste generacije, i Erwina Creeda iz sedme generacije dinastije Creed.

Miris je inspirisala alpinistička ekspedicija na Tibet. Creed Himalaya pokazuje veličanstvenu lepotu, moć i večnost nedostupnih planinskih vrhova prekrivenih snegom. Ova fantastična kompozicija se otvara svežim citrusnim notama grejpa, Kalabrijskog bergamota, mandarine i Sicilijanskog limuna. U srcu parfemske vode nalazi se muževni vetiver, muskatni oraščic, barut i drvenaste note. Bazu čine životinjske note mošusa, tonka zrna i amber. Celokupna mirisna aroma spaja citrusne i drvenaste note sa puderastim notama, a najbolje se može opisati kao blistavo čist miris koji donosi uzbudljivu svežinu.

Parfemska voda Creed Himalaya omogućava kupcu kontakt s ogromnom, prozračno čistom svežinom i naglašava muževnost. Pogodan je za dnevne i večernje prilike tokom cele godine.

Specifikacija
Brend Creed
Pol Muški
Baza (base note) Ambergris, Mošus, Tonka zrno
Srce (middle note) Kedar drvo, Barut, Muškatni oraščić, Biber, Roze biber, Sandalovina, Vetiver
Glava (top note) Bergamot, Grejp, Limun, Mandarina
Tip mirisa drvenasti, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

Parfemi Creed već više od 250 godina kreiraju neouobičajene mirise za kraljevsku porodicu i druge zahtevnije klijente sa istančanim ukusom. Od 1760. godine kada ga je u Londonu osnovao James Henry Creed, brend se već sedam generacija prenosi sa kolena na koleno.

Osim svoje duge i poznate istorije, brend je unikatan i zbog toga što koristi staru tehniku obrade dragocenih materijala odabranih za izradu svojih parfema.

Tokom dugog niza godina, Creed parfemska kuća je dizajnirala mirise koje su koristile razne istorijske ličnosti poput kraljice Viktorije, cara Franje Jozefa i njegove supruge “Sissi”, gospodina Winstona Churchilla i predsednika John F. Kennedyja. I dan danas Creed stvara izvanredne mirise za kraljevske porodice i ostale ljubitelje parfema koji imaju instančan i prefinjen ukus.

Tokom vekova, Creed porodica je proizvela preko 200 parfema, sto svedoči o jedinstvenom kreativnom duhu koji je prenošen sa oca na sina kroz sedam generacija.

CREED HIMALAYA Edp 100ml

Parfemska voda u spreju 100ml za muškarce

Proizvođač: Creed

Poreklo: Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Decembar 2020. Godina proizvodnje 2020.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja.

Sastav: Označen na ambalaži.

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote.Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i originalni naziv utisnuti na ambalaži.

Ostali proizvodi istog brenda!