Olfactive Studio

Perfumes inspired by photo emotions.

O Olfactive Studio brendu

Ovo je prvi put da su se proizvođači parfema ujedinili sa fotografima kako bi crpeli inspiraciju iz njihovih dela. Oni moraju da dožive slike kako bi zabeležili njihovu suštinu.

Fotografija i parfem čuvaju trenutak i ponovo rasplamsavaju sećanje na prošlo iskustvo. Zamišljanjem osećaja, intimnog i poetskog odnosa između slika i mirisa znači pomirenje vremenskih prostora.

„Dokazi parfimera“ nastali iz spontanih i slobodnih emocija kreatora parfema koji imaju odrešene ruke kada je u pitanju fotografija, pokazali su se kao pravi mirisni koncepti. Ove originalne, do sad nepoznate mirisne kreacije sa izraženim karakterima, napravljene su od prelepih sirovih materijala i dolaze u Eau de parfum verzijama (15 do 18%) bez cenovnih ograničenja. Iz ove divne alhemije proističe elegantna i nekonvencionalna modernost.

Olfactive studio je dizajnirao neverovatni mirisni svet sa moćnim i drugačijim karakterom; svet intuicije i emocija; svet dizajniran za žene, muškarce, i sve druge. Parfemi su anđeli, oni nemaju pol, ali imaju dušu.

Zajedničkim snagama talentovani parfimeri i fotografi stvorili su Autoportrait, Chambre Noire, Still Life (2011), Lumière Blanche (2012), Flashback (2013), Ombre Indigo (2014), Panorama (2015), Selfie (2015), Still Life in Rio (2017) i za 2017: Woody Mood.

Olfactive Studio je kreiran u Parizu, u septembru 2011. godine, i sada uživa ogroman uspeh u preko 30 zemalja na svim kontinentima.

Živela umetnička intuicija, zadovoljstvo i želja za stvaranjem. Živeli kvalitet i darežljivost.


Testimonials

“Savršeno balansiran miris između ženskog i muškog, slatkog i citrusnog. Iako mi se nije tako činilo na prvi pogled, miris je vrlo osvežavajući i jednostavan za nošenje, posebno tokom leta. Radujem se da probam druge parfeme ovog brenda.”Nikolija Petrović
“Jedan od najmoćnijih i najdugotrajnijih parfema koje posedujem. Ako volite vanilu, probajte ovaj parfem - u pitanju je interesantna mešavina vanile i začina sa primesama suvog voća i turske ruže. Kupio sam treću bočicu!”Dušan Milić
“Još jedna potpuno unikatna kreacija brenda Olfactive Studio. Reč je o esenciji kože pomešanom sa šljivom i tamjanom. Definitivno uživam u ovom mirisu. Obavezno probajte!”Petar Marović

Olfactive Studio Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 17

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 17

Page
po stranici