Costume National

Minimal, Chic and Rock'n'Roll.

O brendu Costume National

Costume National je italijanski brend mode koji su osnovali dva mlada dizajnera iz Japana. Ovaj brend je nastao kao rezultat spajanja dve modne kulture, prilično udaljene jedna od druge - japanske sa svojim minimalizmom i italijanske kulture koju odlikuje besprekoran kvalitet.

Italijanska kuća Costume National predstavlja savršenu mešavinu jednostavnosti sa jakom dozom luksuza, pa ne čudi što parfemi ovog brenda odišu prefinjenom elegancijom i modernim stilom današnjice.

Costume National - minimalizam, šik i rock&roll

Costume National parfemi odaju počast luksuznoj jednostavnosti, upakovanoj u malu bočicu, specijalno dizajniranu tako da odaje utisak praktičnosti, ali i raskoši. Mirisi parfema ovog italijanskog brenda podsećaju na čistotu i misteriju, najintrigantniji kontrast.

Mešavina tajanstvenih i čistih elemenata i mirisnih nota, poput cvetnih, začinskih, voćnih i drvenastih tonova, vrlo lako zaintrigira ljudska čula, čineći da Vas Costume National mirisi obore sa nogu na samo jedan udah.

Uz Costume National parfeme za žene i muškarce, otvorite sva Vaša čula i sa samo jednom kapi parfema učinite da budete primećeni gde god da se pojavite.


Testimonials

,, Oduševljena sam citrusnim baznim notama Costume National parfema, vrlo su postojani na koži i rado ih nosim već godinama ‘’. Sanja Perić, Beograd
,, Najviše mi se dopada minimalistički dizajn bočica, sav kvalitet spakovan je u ovu jednostavnost od parfema…Scent koristim preko deset godina ‘’. Milan Dodić, Novi Sad
,, Bergamot je moje omiljeno voće, samim tim Costume National je moja omiljena parfemska kuća ‘’. Ivana Minić

Costume National Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 10

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 10

Page
po stranici