Tretmani

Tretmani
Postavi opadajući smer

2 stavke

po stranici
Postavi opadajući smer

2 stavke

po stranici

Koža lica je konstantno izložena spoljašnjim faktorima, koji mogu ostaviti vidljive posledice poput crvenila i fleka. Neophodna joj je pravilna zaštita i pomoć da ostane zdrava, hidrirana i sjajna. Koliko vremena zapravo posvećujete Vašem licu?

 

Najvažniji dodatak nezi lica

Spoj estetike i dragocenih prirodnih sastojaka doneo je visokokvalitetne proizvode koji su negu lica učinili efikasnijom i važnijom. Zahvaljujući izuzetnim dostignućima estetske medicine, Vaše lice može dobiti najbolju negu kakvu zaslužuje. 

 

Poseban akcenat dobijaju tretmani za lice. Preparati koji se koriste za tretmane lica postali su cenjeni među poštovaocima nege kože širom sveta zbog izuzetnog kvaliteta i činjenice da se mogu koristiti u udobnosti doma bez posete kozmetičkim salonima.

 

Jednostavni, ali učinkoviti ritual nege lica

 

Tretmani za lice dostupni su u više oblika, poput gelova, krema, seruma, kapi ili tonika i njihova formulacija je prilagođena različitim tipovima kože. Najvažnija karakteristika tretmana za lice je potpuna hidratacija i regeneracija kože. Vaše lice će biti oslobođeno nečistoće, nesavršenosti i crvenila, dubinski hidrirano i zaštićeno.


Razumejući Vašu želju za kvalitetnom negom, uvrstili smo u našu ponudu proizvode formulisane za specifične potrebe kože lica. Napredni inovativni pristup značajno će doprineti poboljšanju teksture Vašeg lica i sprečiti stanja poput akni i vidljivih tragova starenja. Pogledajte našu kompletnu ponudu proizvoda za negu lica.