Selahatin

Selahatin is introducing the future of oral luxury.

O Selahatin brendu

Selahatin predstavlja budućnost oralnog luksuza. Sa serijom pasta za izbeljivanje zuba, ispiranja usta i oralnih sprejeva, brend ima ambiciju da podigne emocionalna iskustva svakodnevnih ceremonija.

Brend je nastao iz krize. Pre svoje tridesete godine, osnivač Kristoffer Vura doživeo je moždani udar koji ga je ostavio paralizovanim i hospitalizovanim godinu dana. Moždani udar je učinio da njegova čula postanu osetljivija na mirise i ukuse. Takođe je istakao važnost svakodnevnih rituala.

– Počeo sam da posmatram stvari drugačije. Shvatio sam da sitnice u životu imaju dubok uticaj na moje blagostanje. Ako bih imao loš dan, pranje zuba bi ga učinilo još gorim. Očajnički sam želeo proizvode sa kojima bih emocionalno mogao da se povežem - proizvode koji bi mi pružili osećaj bekstva, kaže osnivač Kristoffer Vural.

Brend je nominovan za nagradu Wallpaper Design Awards, proglašen "jednim od najboljih brendova za negu u svetu" od strane GQ-a, nazvan "najsofisticiranijim brendom paste za zube na svetu" od strane Monocle Magazine-a i koristi ga ikonični dizajner Rick Owens. Osnivač Kristofer Vural proglašen je jednim od najinovativnijih preduzetnika na svetu od strane Monocle Magazine-a.

Brend je dostupan u najboljim prodavnicama u preko 20 zemalja (uključujući Selfridges, Ludwig Beck, Ssense, Luisa Via Roma, Andreas Murkudis, Holt Renfrew, Saks, Storm i Nitty Gritty).


Testimonials

Ritual pranja zuba je nešto što budi najranija sećanja na detinjstvo u meni. Moja baka je bila stomatolog i od malih nogu me je učila o važnosti dobre oralne nege. Pa, danas mogu da kažem da sada znam da je Selahatin vrhunac toga. Blue Forever je moja omiljena pasta za zube čija svežina poput okeanskog talasa razvedri i osveži početak svakog mog dana. Ovo je stvarno luksuz u bočici koji je svima potreban!Tijana Stojanović
Mislim da je blistavi osmeh preduslov za negovan izgled i eleganciju. Možete zamisliti koliki problem mi je predstavljalo to što godinama nisam uspevala da se rešim upornog kamenca. To me je i navelo na Selahatin Sassafras koji mi je potpuno promenio pogled na oralnu negu. Pored ovoga, promenio je i moj osmeh. Sada je blistaviji nego ikada, a ja samouvereno ulazim u prostoriju sa osmehom od uveta do uveta.Nastasija Ranković
Obožavam da koristim vodice za ispiranje usta, to je godinama neizostavan deo moje jutarnje rutine. Posle nekog vremena, sve koje su se mogle naći u trgovini su mi dosadile, želeo sam da probam nešto novo. Kada sam probao Selahatin Of Course I Still Luv You znao sam da će postati moja omiljena vodica za ispiranje usta koja mi nikad neće dosaditi. Osvežavajući ukus citrusne vrbene i bergamota i neobični kardamom čine da jedva čekam da ustanem ujutru i započnem svoj dan!Bogdan Petrović

Selahatin Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 20

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 20

Page
po stranici