Selahatin Whitening Toothpaste Snowfall 65ml - Pasta za zube

Selahatin Whitening Toothpaste Snowfall 65ml - Pasta za zube

Selahatin Whitening Toothpaste Eukalypse 65ml - Pasta za zube

Selahatin Whitening Toothpaste Eukalypse 65ml - Pasta za zube

Selahatin Whitening Toothpaste Of Course I Still Luv You 65ml - Pasta za zube

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 2.640,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
SEL73873
Verbena, bergamot, kardamon i bor Uhvatajući urođenu romantičnu i intimnu suštinu Selahatina, "Naravno da te i dalje volim" je omaž nadi i vernosti. Pod čarolijom citrusne verbenice i bergamota, obavijen egzotičnim i misterioznim kardamonom i svetom unijom između drvenog bora i aromatičnog kleke, ova slikovita priča o mladoj nevinoj ljubavi i prolećnom cvatu.
Specifikacija
Brend Selahatin
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Selahatin predstavlja budućnost oralnog luksuza. Sa serijom pasta za izbeljivanje zuba, ispiranja usta i oralnih sprejeva, brend ima ambiciju da podigne emocionalna iskustva svakodnevnih ceremonija. Brend je nastao iz krize. Pre svoje tridesete godine, osnivač Kristoffer Vura doživeo je moždani udar koji ga je ostavio paralizovanim i hospitalizovanim godinu dana. Moždani udar je učinio da njegova čula postanu osetljivija na mirise i ukuse. Takođe je istakao važnost svakodnevnih rituala. – Počeo sam da posmatram stvari drugačije. Shvatio sam da sitnice u životu imaju dubok uticaj na moje blagostanje. Ako bih imao loš dan, pranje zuba bi ga učinilo još gorim. Očajnički sam želeo proizvode sa kojima bih emocionalno mogao da se povežem - proizvode koji bi mi pružili osećaj bekstva, kaže osnivač Kristoffer Vural. Brend je nominovan za nagradu Wallpaper Design Awards, proglašen "jednim od najboljih brendova za negu u svetu" od strane GQ-a, nazvan "najsofisticiranijim brendom paste za zube na svetu" od strane Monocle Magazine-a i koristi ga ikonični dizajner Rick Owens. Osnivač Kristofer Vural proglašen je jednim od najinovativnijih preduzetnika na svetu od strane Monocle Magazine-a. Brend je dostupan u najboljim prodavnicama u preko 20 zemalja (uključujući Selfridges, Ludwig Beck, Ssense, Luisa Via Roma, Andreas Murkudis, Holt Renfrew, Saks, Storm i Nitty Gritty).
Selahatin Whitening Toothpaste - Of Course I Still Luv You 65ml - Toothpaste Pasta za zube 65ml Proizvođac: Selahatin Poreklo: Švedska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: April 2024. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.