Miller Harris

Breathing colour into the perfumers art

O Miller Harris brendu

Miller Harris je modna britanska parfimerijska kuća, osnovana 2000. godine, sa duhom kreiranja mirisa po meri u svom srcu. Brend je posvećen korišćenju prelepih prirodnih materijala istovremeno pomerajući kreativne granice.

Brend je osnovao revolucionarni parfimer Lyn Harris. Lyn je u ranoj karijeri radila sa svetski poznatom parfimerijskom kućom Robertet u Francuskoj i bila je jedna od prvih ženskih majstora parfimera. Estetika njenih parfema inspirisana je pričama, uspomenama i najfinijim prirodnim sastojcima.

Kada kreiramo mirise, počinjemo od prirode, uokvirujući dragocene biljke na složene načine i pronalazeći bogatstvo u jednostavnosti. Trudimo se da koristimo prirodne sastojke (koji su svi etički i održivi), a ne sintetičke, koje ćemo koristiti samo tamo gde nema sirove alternative. Svi naši mirisi su parfemska voda (Eau de Parfum).

Kreativni proces za nas se odnosi na pripovedanje i vrste priča koje biramo da ispričamo. Naše priče dolaze sa svakodnevnih mesta, ali zadiru duboko u srce kupca Miller Harris-a.

Trudimo se da našem zanatu damo autentičnost i integritet. Miller Harris je posvećen pomeranju kreativnih granica, udisanju boja i života u umetnost klasičnog parfimera.

Ponekad naše priče traže istinu, a ponekad pričamo priče o radosti i ekscentričnosti. Sve naše priče traže da pronađu lepotu.

Nalazimo se u savremenom Londonu i volimo njegovu istoriju preduzeća, kulture, migracija i inovacija. Ovo je grad u kome pokrećemo našu strast prema parfemima.

Sa našim asortimanom 'Forage' radili smo s urbanim sakupljačima hrane kako bismo otkrili mirise, ukuse i tajna blaga koja zelene površine Londona pružaju. Naši parfimeri su interpretirali ovu magiju kako bi stvorili LOST, WANDER i DANCE.

Naše prodavnice u Velikoj Britaniji nalaze se u oblasti Covent Garden u Londonu. Poznati po svojoj prirodnoj lepoti i cvetanju boja, delimo našu londonsku parfimeriju sa svetom.


Testimonials

,,Scherzo je prilično svež i prozračan miris, iako sadrži note ouda. Definitvno je slatkast miris, a oud mu dodaje više dubine i čini za senzualnijim od većine drugih parfema koje sam do sada probala. Nalazi se na listi mojih favorita!‘’Julija Gračan
,,Kreativnost parfimera kuće Miller Harris se još jednom pokazala kroz parfem Tea Tonique. Podseća na mediteransko leto, malo začinjeno, kao dašak osvežavajućeg citrusa i ledenog čaja. ‘’Vuk Dobrosavljević
,,U Peau Santal prvo osetim blagi miris sandalovine, zatim nešto sveže i oštro u isto vreme. Sviđa mi se što je uniseks i kako vreme prolazi, miris se transforimiše.‘’Miloš Stančić

Miller Harris Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 20

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 20

Page
po stranici