NISHANE

Inspired by the rooted traditions

O Nishane brendu

NISHANE je prvi i jedini brend niche parfema iz Istanbula, priznat je u celom svetu i na izradu parfema gleda kao na izuzetnu umetnost. To se lako može prepoznati po jedinstvenosti mirisnih kreacija.

Inspirisan korenima i tradicijom, modernom vizijom i kosmopolitskom strukturom Istanbula koji je prihvatio toliko civilizacija, NISHANE je spreman da bude pokazatelj vrednosti koju dajete sebi i svojim najmilijima pomoću jedinstvenih i sofisticiranih mirisa i elegancijom umetničkih mirisnih kreacija dizajniranih sa najvećom pažnjom. Reč je o ekskluzivnosti koja proizilazi iz korenite kulture.

Imajući u vidu jedna kap parfema ima moć da rasplamsa uspomene praćene iskrenim emocijama, NISHANE ponosno predstavlja svoje kolekcije svetu i sa velikim zadovoljstvom posmatra beskrajnu zahvalnost ljubitelja parfema širom sveta koji su ovaj brend učinili jednom od najslavnijih, najpopularnijih i najprodavanijih niche parfemskom kućom na svetu.

Svaki NISHANE parfem je osmišljen kao omaž različitim emocijama i raspoloženjima koji stvaraju trenutke vredne pamćenja. NISHANE vidi kreiranje parfema kao izuzetan oblik umetnosti i stiče uglednu reputaciju pričajući priče kroz svoje mirisne kreacije. "Collection Rumi" - inspirisana citatima Mevlânâ Celâleddîn-i Rûm, "Shadow Play Trilogy" - inspirisana tradicionalnom igrom senki poznatom i kao "Karagöz & Hacivat", "Collection Imaginative" - inspirisana knjigom "Mali princ" i "No Boundaries Collection" - osmišljena da pruži poruku o uništavanju svih emotivnih granica među ljudima, ovo su primeri kako se kroz parfem može pripovedati. Ne samo da NISHANE priča uzbudljive priče kroz svoje kolekcije, već su mnogi mirisi iz pomenutih kolekcija počeli da se definišu kao najvrednije kreacije brenda, poput HACIVAT, ANI, HUNDRED SILENT WAYS, FAN YOUR FLAMES.

NISHANE u prevodu znači znak, oznaka ili simbol. NISHANE je spreman da postane simbol (nişane) vrednosti koju dajete sebi i svojim najmilijima pomoću jedinstvenih i sofisticiranih mirisa i elegancijom umetničkih mirisnih kreacija dizajniranih sa najvećom pažnjom.


Testimonials

"Kako opisati Ambra Calabria...Mešavina bergamota i zelenkastih nota u kombinaciji sa slatkom vanilom. Volim ovaj miris, jer me podseća na miris Italije i mora. Sjajno se pokazao u posebnim prilikama i za svakodnevnu upotrebu."Helena Miškov
"Ukoliko volite da osećate leto tokom cele godine kao ja, "Ege" je pravi izbor za kupovinu. Osvežavajuće zelenkaste note zaista dugo traju, a nijansa mente je pravo iznenađenje. Uvek je uživanje nositi ovaj parfem."Vanja Mitić
"Morala sam da probam "Hundred silent ways" kada sam pročitala da je jedan od najboljih niche parfema iz 2016. godine. Nisam se pokajala, nastavljam sa ovim parfemom."Lana Ostojić

Nishane Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 39

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 39

Page
po stranici