Giardino Benessere

Designed as the wellness therapy for the spirit.

O brendu Giardino Benessere

Inspirisana u potpunosti prirodom i psihofizičkim blagostanjem, kolekcija proizvoda Giardino Benessere potiče iz kreativne i vizionarske mašte dva kreatora iz Italije. Paolo i Tiziana Terenzi su napravili jedinstvene kreacije izvan tradicionalnog načina razmišljanja i bez ikakvih društvenih i komercijalnih uticaja, osmišljenih kao velnes terapija duha.

Svojim iskustvom, znanjem i željom da stvore nešto totalno drugačije na tržištu, Paolo i Tiziana su napravili proizvode posvećene domaćim mirisima koji odišu italijanskim šarmom i stilom. U svojoj velikoj i raznolikoj ponudi zanosnih mirisa, Giardino Benessere krije unisex parfeme, kupke, losione, sprejeve za kuću.

Giardino Benessere - misija i vizija budućnosti

Sa strogim izborom sertifikovanih sirovina i definisanja proizvodnih procesa, Giardino Benessere garantuje kvalitet i sigurnost proizvoda izrađenih na pravi zanatski način. Smatrajući da se blagostanje ne može ostvariti bez brige o onome što nas okružuje, italijanska kuća Giardino Benessere veoma pridaje značaja zelenoj ekonomiji.Svi Giardino Benessere proizvodi su napravljeni tako da poštuju životnu sredinu i ljude koji u njoj žive. Vođeni etikom društvene odgovornosti i verom da se može izgraditi drugačiji, zdraviji svet, Paolo i Tiziana, osnivači brenda Giardino Benessere se trude da naprave nešto potpuno novo što će biti skrojeno u skladu sa prirodom.

Uz neodoljive mirise Giardino Benessere brenda, napravite zdravu aromatičnu auru oko sebe i osećajte se dobro i zdravo u svojoj koži!


Testimonials

‘’Izuzetno poštujem rad porodice Terenzi i time što su mi obezbedili da u svojim omiljenim parfemima uživam i mislim o životnoj sredini, jer su koristili najkvalitetnije, prirodne sastojke ‘’. Aleksandra Frenc
,, Kad ih naneste, imate osećaj da oko sebe nosite aromatičnu auru po kojoj vas svi prepoznaju ‘’.Marija Tomić
,, Koristim gotovo sve proizvode Giarfino Bennesere brenda, od kupki do parfema, čak i sprejeva za kuću. Ja to zovem kvalitetnom opsesijom ‘’.Ivana Popović

Giardino Benessere Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 15

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 15

Page
po stranici