Giardino Benessere Arge - Uniseks parfemski ekstrakt

Giardino Benessere Arge - Uniseks parfemski ekstrakt

Giardino Benessere Crio - Uniseks parfemski ekstrakt

Giardino Benessere Crio - Uniseks parfemski ekstrakt

Giardino Benessere Themis - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 28.200,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
GB54657
Inspirisana grčkom mitologijom, iz kreativne vizije Paola i Tiziane Terenzi, kao i uvek sposobnih da kombinuju tradiciju sa inovativnim istraživanjem, dolazi nova kreacija, Themis. Titankra pravde i ravnoteže ona je bila simbol nepokolebljive čvrstine, baš kao i izuzetna postojanost ovog mirisa. Themis se otvara penušavom glavom. Nežne začinske note zvezdastog anisa obuhvataju mekoću italijanskog šafrana i hipnotičku slatkoću peruanskog balzama. Srce ove kreacije je velikodušno, ali strogo, baš kao i Boginja koja ga je inspirisala. Mogu se čuti izraziti odjeci indijskog sandalovine i benzoina, pojačani vrhunskim intenzitetom crnog indijskog ouda i indonežanskog Gurjun balzama. Retka i dragocena drveta se susreću i prepliću jedno sa drugim u osnovi ovog slavljeničkog odavanja počasti tradiciji Ouda. Kambodžanski Oud izlazi raskošno naglašen crvenim indijskim pačulijem i biljnom svežinom šilja, obogaćenom afrodizijačkom slatkoćom mahune madagaskarske vanilije. Kreacija sa raskošnom ravnotežom između mekoće i snage, između pohlepe i želje, maksimalnog izražaja najdragocenijeg drveta na svetu i najzavodljivijih nota prirode.
Specifikacija
Brend Giardino Benessere
Pol Unisex
Baza (base note) Indijski pačuli, Kambodžijski agar, Cipriol
Srce (middle note) Benzoin, Gurjun balzam, Indijski agar, Sandalovina
Glava (top note) Peruanski melem, Šafran, Zvezdani anis
Tip mirisa amber, drvenasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
"Potpuno inspirisana prirodom i psihofizičkim blagostanjem, Giardino Benessere proizilazi iz kreativne i vizionarske mašte Paola i Tiziane Terenzi. Giardino Benessere izražava novi koncept radikalnog šik luksuza, oličava drevne i konkretne prirodne vrednosti, za parfeme koji ne žele samo da se nose, već žele da se dožive pri svakom udahu. Talasi blagostanja koji mogu izazvati pozitivne emocije kod onih koji su opijeni ovim nektarima. Dragocene i prirodne šume jakog karaktera, izraz najstarijeg i najselektivnijeg parfimerstva. Predivni ako se nose pojedinačno, svaki sa svojim originalnim i prirodom inspirisanim raspoloženjem, uzvišeni kada se pomešaju poput talasa nošenih vetrom. Ovi mirisi se zapravo mogu mešati da bi se stvorio novi personalizovani i jedinstveni miris sa svakom kombinacijom. "
GIARDINO BENESSERE THEMIS 100ml EDP Parfemska voda 100ml unisex Proizvođač: Giardino Benessere Poreklo: Italija Uvoznik i distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Januar 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.