Signature Sillage d`Orient

To wear it, is to wield its power.

O Signature Sillage d’Orient brendu

MOĆ MIRISA

Moć mirisa leži u njegovoj nepoznatosti. Možete dodirnuti najfiniji brokat. Možete gledati na mediteranski morski pejzaž. Možete okusiti guščiju paštetu (foie gras) kako Vam se topi u ustima. Ali udar opojnog mirisa Vas iznenadi. Ulazi u Vaš vidokrug, nenajavljeno, nepozvano, neočekivano. Ispunjava vaša čula jednako živo kao što ispunjava Vašu maštu. Voljena uspomena, omiljeno mesto u vremenu, prijatelj iz daleka. Pada Vam na pamet, potpuno odjednom. A onda, kao što je krišom došao, trag mirisa počinje da bledi. Odluta dalje, u etar.

Miris priziva te emocije koje preplavljuju tik ispod površine u svima nama. Ne možemo objasniti snagu mirisa, ali možete ga osetiti kada Vas obuzme.

Svaka bočica mirisa Sillage d’Orient znači uspeti zarobiti misteriju mirisa iznutra.

SIGNATURE KOLEKCIJA

Za neke, moć savršeno oblikovanog dragulja leži u njegovom očaravajućem sjaju. Druge privlači briljantna nijansa. Kako god da Vam kamen govori, on to čini bez reči. To je osećaj, vibracija, energija koja se povezuje negde u Vama. Poput srodne duše, intuicija Vas vezuje za dragulj, a dragulj za Vas.

Sillage d’Orient Signatura kolekcija je proslava ove neizrečene veze. U svakom mirisu – kao i u tom posebnom dragulju – nalazimo delić sebe.

Otkrijte miris koji je zamišljen da bude, za Vas.

Signatura kolekcija od Sillage d’Orient: Savršeno oblikovano. Potpuno Vi.


Testimonials

,,Voćno i puno vanile. Zamišljam da kraljice i najlepše žene na Istoku nose Jade.‘’Nikolina Milivojević
,,Onyx mi se čini kao savršena mešavina citrusa, cveća i drvenastih sastojaka. Volim orijentalne parfeme, pažljivo ih biram, a rado se vraćam ovoj parfemskoj kući.‘’Stefan Radojčić
,,Za Musk mogu da kažem da je parfem izuzetne trajnosti. Volim da ga pomirišem i na ženama i muškarcima, jer je savršeno zavodljiv i senzualan. Nadražuje čula tako što prvim mošusnim notama zagolica maštu, a svežim cvetnim zadržava pažnju.‘’Malden Arsić

Signature SIllage d'Orient Shop