Signature Sillage d`Orient Power of The Scent Oud - Uniseks parfemska voda

Signature Sillage d`Orient Power of The Scent Oud - Uniseks parfemska voda

Signature Sillage d`Orient Power of The Scent Rose - Uniseks parfemska voda

Signature Sillage d`Orient Power of The Scent Rose - Uniseks parfemska voda

Signature Sillage d`Orient Power of The Scent Musk - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 25.800,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
SSO63802
Prelepe mlade nimfe, sa cvećem u kosi i belim svilenim haljinama koje se njišu od vetra, okupile su se pored oaze u pustinji. One su pevale, a mladići su ih pratili na frulama dok su se spremali da proslave prvi dan proleća. Luksuzni i osvežavajući miris cvetnih nota, mešavina mošusa i začina ispunili su vazduh dok su nanosili delikatni parfem. U Signaturi Musk pronađite miris koji dopunjuje vašu senzualnost i glamur. Ovaj besprekorni orijentalni miris dopunjuje njega i nju.
Specifikacija
Brend Signature Sillage d`Orient
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Mošus
Srce (middle note) Belo cveće
Glava (top note) Mošus
Tip mirisa zacinski, cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Miris priziva te emocije koje preplavljuju tik ispod površine u svima nama. Ne možemo objasniti snagu mirisa, ali možete ga osetiti kada Vas obuzme. Svaka bočica mirisa Sillage d’Orient znači uspeti zarobiti misteriju mirisa iznutra. Sillage d’Orient Signatura kolekcija je proslava ove neizrečene veze. U svakom mirisu – kao i u tom posebnom dragulju – nalazimo delić sebe. Otkrijte miris koji je zamišljen da bude, za Vas. Signatura kolekcija od Sillage d’Orient: Savršeno oblikovano. Potpuno Vi.
SIGNATURE SILLAGE D`POWER OF THE SCENT MUSK 100ML EDP+15MLEDP+FUNNEL GIFT SET Poklon set unisex Proizvođac: Signature Sillage Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Maj 2022. Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.