Sapuni

Sapuni

Otkrijte odabrane kolekcije mirišljavih sapuna u Belodore parfimerijama i našoj Online prodavnici, jer su sapuni napravljeni sa posebnim mirisnim potpisom - Vašim omiljenim parfemom!

 

Osnovna funkcija sapuna je da ukloni neprijatne mirise i nečistoću, ali je jednako važno da bude nežan prema Vašoj koži i da miriše jedinstveno. Renomirane niche parfemske kuće nisu svetu predstavile isključivo kolekcije unikatnih parfema, već su znanjem i iskustvom stvorile linije izuzetne i kvalitetne kozmetike, šminke, kao proizvoda za negu lica i tela. Tako su i sapni postali deo veštine uglednih parfimera. 

 

Kapljice parfema su jedan od glavnih sastojaka i dominiraju mirisom. Ručno pravljeni i pažljivo upakovani sapuni u dodiru sa vodom oslobađaju prozračnu penu koja čini kožu mirisnom i svilenkastom na dodir. Ono što ih čini unikatnim su mirisne esencije prirodnog porekla koje odaju počast najboljim niche parfemima na svetu. Ukoliko želite da Vaše ruke uvek budu nežne i glatke, potražite kreme za ruke sa mirisom Vašeg omiljenog parfema.

Vaše telo zaslužuje kvalitetnu negu, pružite mu najbolje.