Belodore Zagreb - Ilica

Ilica 7

10000 Zagreb, Hrvatska


Radno vrijeme

Pon-Pet: 10:00-21:00

Sub: 11:00-18:00

Nedjelja: Zatvoreno

Broj telefona

+385 1 6547 533

Najveći regionalni lanac specijalizovanih niche parfimerija, Belodore, nedavno je otvorio vrata svoje prve radnje u samom srcu Zagreba i kupcima istančanog ukusa iz cijele Hrvatske pružio priliku da iskuse dragocjenost i jedinstvenost premijum parfema na jednom mestu. Ljubitelje niche parfema obradovali smo vestima da u svakom trenutku mogu uživati u najvećem izboru vrhunskih parfema koji se mogu naći na ovim prostorima, upoznajući se, na jednom mestu, sa najprestižnijim svetskim brendovima.

Sa razlogom je nova parfimerija smještena u srce prijestonice - u ulicu Ilica 7, jednu od omiljenih lokacija mještana i turista, gdje se spajaju različite kulture, ljubav, ukusi i mirisi. Vaše niche putovanje počinje upravo ovdje i upravo sa nama. Dopustite nevjerovatnim parfemskim kompozicijama da dotaknu vaša najdublja osjećanja!

Ukoliko dolazite kolima, preporučujemo da korisitite parking koji se nalazi u okviru garaže Cvjetni, odakle možete prošetati do naše Belodore radnje

  • Adresa parkinga: Varšavska 13, Zagreb


Arena Centar

Ulica Vice Vukova 6

10020 Zagreb, Hrvatska


Radno vreme

Pon - Ned 09:00 - 21:00

Broj telefona

+ 385 1 2455-187

Kao lanac vodećih niche parfimerija poznatih po prepoznatljivim mirisima i izuzetnom iskustvu koje pruža kupcima, Belodore sa ponosom otvara svoju drugu parfimeriju u Zagrebu.

Naša posvećenost pružanju najkvalitetnijih proizvoda i izuzetne usluge kupcima ostaje nepromenjena, a otvaranjem parfimerije na novoj lokaciji, uvereni smo da ćemo nastaviti da nadmašujemo očekivanja naših vernih kupaca i privlačimo nove. Naše stručno i ljubazno osoblje je uvek na raspolaganju da pomogne sa preporukama i pruži personalizovani doživljaj kupovine. Radujemo se što ćemo poželeti dobrodošlicu iz naše nove parfimerije!

*Arena Centar ima 3.000 besplatnih mesta za parkiranje u garažama povezanim sa tri ulaza, a možete koristiti i otvoreni parking ispred samog Centra.