Belodore Beograd – Kralja Petra

U srcu Beograda, odmah ispod najpoznatije beogradske ulice Kneza Mihaila, popularnog šetališta Beograđana a i svih turista koji posećuju Beograd, pronaći ćete ulicu Kralja Petra. Ta ulica danas predstavlja mesto visoke mode i stila. Na broju 67, nalazi se naše mirisno carstvo, niche parfimerija Belodore.

U našoj parfimeriji možete pronaći najpoznatije brendove niche parfema, kao i visoke kozmetike. Uz pomoć našeg ljubaznog osoblja, garantujemo da ćete pronaći željeni parfem i usput saznati najnteresantnije priče o inspiraciji pri kreiranju umetnosti zvane - niche parfemi.

Belodore Beograd – TC Galerija

Mirisno carstvo niche parfema nalazi se na novoj adresi - Bulevar Vudroa Vilsona u TC Galerija. Druga Belodore parfimerija otvorena je na eksluzivnoj lokaciji u najvećem tržnom centru na Balkanu. Unikatni parfemi i luksuzna kozmetika sada se mogu pronaći na jednom od najatraktivnijih mesta u Beogradu.

Kada zakoračite u našu parfimeriju, dočekaće vas veliki izbor raskošnih mirisa najpoznatijih parfemskih kuća na svetu koje vekovima postavljaju standarde moderne parfemske industrije i pomeraju granice naših čula. Odabir parfema u našim parfimerijama predstavlja više od kupovine, jer dobijate jedinstvenu priliku da sa sobom ponesete deo istorije, umetnosti i nadahnuća.


Kralja Petra 67

11000 Beograd, Srbija


Radno vreme

pon-pet: 10:00-21:00

sub: 11:00 – 18:00

Nedeljom ne radimo

Kontakt telefon

064 644 71 88

TC “Galerija”

Bulevar Vudroa Vilsona 12
lokal GF-314

11000 Beograd, Srbija


Radno vreme

pon-ned: 10:00-22:00

Kontakt telefon

060 644 71 86