Tiziana Terenzi

TIZIANA TERENZI

The essence of the moment.

O brendu Tiziana Terenzi

Porodična italijanska parfemska kuća, Tiziana Terenzi, postala je jedna od najekskluzivnijih brendova niche parfema na svetu. Simpatije kupaca osvojila je zanimljivom istorijom, veštinom, znanjem i strašću prema stvaranju unikatnih i luksuznih proizvoda. Inspirisani umetnošću i uštinom trenutka, nastali su parfemi jedinstvenog mirisa, zavodljive mirišljave sveće, zanosni osveživači prostora i ukrasi za kuću izrađeni od najfinijeg porculana. Kompanija Tiziana Terenzi postala je simbol inovativnosti, umetnosti i prestiža.

Tri generacije i jedna kompanija

Mirisno putovanje porodice Terenzi počinje u Italiji osnivanjem porodične fabrike za proizvodnju mirisnih sveća i voska. Zahvaljujući upornosti i veštini, osnovana je zanatska laboratorija gde su nastali prvi primerci muških parfema napravljeni isključivo od sastojaka kupljenih u rodnoj Italiji. Tradicija se prenosila sa generacije na generaciju, a svaka je u porodični posao unela dašak ličnog i umetničkog. Svaki proizvod predstavljao je lični pečat i karakter autora, što se nije izmenilo sve do danas. Umetnost u bočici - reči koje najbolje opisuju parfemsku kuću.

“Dobre stvari su lepe, jer je lepo osećati se dobro”

Inspiracija za kreaciju parfema ove kuće leži u konstantnoj želji za oslikavanjem i čuvanjem emocija. Neprestano upoznavanje sebe i življenje punim plućima predstavljaju srž ovih unikatnih parfema. Svaka kap budi najlepše uspomene sačuvane u Vašim srcima i vode Vas na nesvakidašnje mirisno putovanje.

Tiziana Terenzi parfemi se ne mogu nositi u svakoj prilici - namenjeni su posebnim trenucima kada želite da se osećate atraktivno, moćno i raskošno. Harmonija sastojaka će Vas upoznati sa najlepšim delovima Italije i istaći ono najlepše u Vama - Vaš stil, karakter, iskrenost i mudrost. Parfemi iz pet izuzetnih kolekcija povezaće Vas sa Vašim najdubljim emocijama.

Moderan dizajn pakovanja inspirisan je težnjom Leonarda Da Vinčija ka proporcijama i perfekciji. Bočice su ukrašene i obložene čistim zlatom i najfinijim drvetom iz toskanskih šuma.


Testimonials

,, Casiopeu sam dobila na poklon za rođendan i predivan je! Miriše sveže, čisto, poput tek opranog veša ili šampona za kosu, a opet nekako pudersto - slatko sa aromom breskve. Super je za grad, posao, izlazak, gde god da krenete. Traje nekih 5-6 sati ‘’.Sofija Mišović, Čačak
,, Ovo je po mom mišljenju najbolji parfem kuće Terenzi. Možda malo podseća na Erba Pura ali je ovo prefinjeniji, uravnoteženiji i dosta ženstveniji parfem, sa izraženijom puderasto - cvetnom aromom. Dizajn bočice je remek – delo, najomiljeniji Andromeda!’’Anica Radulović, Zrenjanin
,, Ja moram da vam prenesem svoje oduševljenje Sea Star kolekcijom, odnosno najviše dizajnom. Pa ove bočiče su sve! Zlatne zvezde su toliko lepo urađenje da bih sakupljala ove parfeme samo zbog bočica!Predivno je!’’John Doe, London

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 64

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 64

Page
po stranici