Tiziana Terenzi Poggia - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Poggia - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Cubia - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Cubia - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Orza - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 60.000,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT52751
Nova perspektiva, koje obuhvata sve elemente izazova i čuđenja, upravo je ono što nudi ova inovativna kreacija. Promena uvek izaziva čuđenje, ali donosi i izazove. Tako je i sa jedrenjem uz vetar, ponekad čak idući i protiv vetra, pre nego što ponovo krenete novom rutom ka novom početku! Ova kreacija se otvara eksplozijom voća. Zelenu jabuku, kalabrijsku mandarinu i crvenu šljivu iz Romanje naglašavaju kokos i šumko voće poput malina i kupina iz Dolomita. Ovaj buket voća je okružen dragocenim cvećem poput meksičke magnolije i snažnog, senzualnog i očaravajućeg mirisa himalajske orhideje. Ova upadljiva glava nežno leži na uzvišenom cvetnom srcu, u kome se oseća radosno prisustvo indijskog jasmina i đurđevka pomešanih sa elegancijom bugarske ruže.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Pol Unisex
Baza (base note) Benzoin, Karamela
Srce (middle note) Bugarska ruža, Đurđevak
Glava (top note) Zelena jabuka, Malina
Tip mirisa vocni, cvetni
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

Ovi parfemi se ne mogu nositi kao jednostavan komad odeće; oni su samo za one koji vole potpuno da se udube u život, neustrašivo doživljavajući njegovu suštinu do same srži. Tiziana je učiteljica primenjene umetnosti i dizajner i sarađivala je sa vrhunskim brendovima nakita. Njena sofisticiranost i ljubav prema "prelepoj eleganciji" izražena je u izuzetno pažljivom zanatskom detalju i nenadmašnom kvalitetu svakog Terenzijevog umetničkog predmeta. Svaki Terenzi komad sadrži detalje od 24-karatnog zlata, najkvalitetnije ručno-duvano italijansko staklo, drvene umetke ili zatvarače od retkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. Paolo Terenzi je izuzetno talentovan, cenjeni italijanski parfimer. Veoma nekonvencionalan, očaravajući pripovedač, njegova filozofija je da "sastavlja lepotu". Voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom sveta na mnogim putovanjima. 

TT ORZA 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex

Proizvođač: Tiziana Terenzi

Poreklo: Italija

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Decembar 2020.

Godina proizvodnje 2020.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja

Sastav: Označen na ambalaži

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode.

Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.

Ostali proizvodi istog brenda!