Tiziana Terenzi Telea - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Telea - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Orza - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Orza - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Poggia - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 65.400,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT52958
Poggia oličava duh prefinjenog zavođenja, za one koji vole da budu jureni, ali ostaju neuhvatljivi, one koji znaju da su jedinstveni i brzi kao vetar. Ova kreacija se otvara blistavim buketom citrusa, gde odjeke kalabrijskog bergamota miluje mirisni Sorrento limun, dok se snažna jeka sirakuzijske crvene narandže kombinuje sa blistavom slatkoćom žute breskve iz Romanje. Vrtoglavim ubrzanjem glava zaranja u složeno srce, gotovo bezdan emocija vezanih za brzinu. Opori ruzmarin smiruje ubedljivi zagrljaj polinezijskog ilang-ilanga, moćnog afrodizijaka naglašenog šarmom turske ruže i slatkoćom zelene jabuke i marakuje. Inovativna i revolucionarna osnova naglašava celokupnu kreaciju maksimalnom brzinom, ističući aspekte čitave piramide. Umetnička konstrukcija stilskog istraživanja koja ipak poštuje klasične tradicije.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Pol Unisex
Baza (base note) Ambergris, Mošus
Srce (middle note) Zelena jabuka, Marakuja voće, Turska ruža
Glava (top note) Kalabrijski bergamot, Sorento limun
Tip mirisa cipre, cvetni
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

Ovi parfemi se ne mogu nositi kao jednostavan komad odeće; oni su samo za one koji vole potpuno da se udube u život, neustrašivo doživljavajući njegovu suštinu do same srži. Tiziana je učiteljica primenjene umetnosti i dizajner i sarađivala je sa vrhunskim brendovima nakita. Njena sofisticiranost i ljubav prema "prelepoj eleganciji" izražena je u izuzetno pažljivom zanatskom detalju i nenadmašnom kvalitetu svakog Terenzijevog umetničkog predmeta. Svaki Terenzi komad sadrži detalje od 24-karatnog zlata, najkvalitetnije ručno-duvano italijansko staklo, drvene umetke ili zatvarače od retkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. Paolo Terenzi je izuzetno talentovan, cenjeni italijanski parfimer. Veoma nekonvencionalan, očaravajući pripovedač, njegova filozofija je da "sastavlja lepotu". Voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom sveta na mnogim putovanjima. 

TT POGGIA 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex

Proizvođač: Tiziana Terenzi

Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Novembar 2020.

Godina proizvodnje 2020.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja

Sastav: Označen na ambalaži

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode.

Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.

Ostali proizvodi istog brenda!