Tiziana Terenzi Assoluto Tyl - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Assoluto Tyl - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Poggia - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Poggia - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Telea - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 65.400,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT52960
Telea je dizajnirana da ispuni želju za jedrenjem, spremna da se suoči sa bilo kojom vrstom mora ili okeana, ali pre svega kao tajno utočište, mesto za punjenje baterija i pronalazak inspiracije za nove kreacije i nove izazove, mesto za disanje. Dah je, na kraju krajeva, brat parfema i čudo se oblikuje šireći jedra prema beskonačnosti. Ova kreacija se otvara grohotom sreće i radosti, zvukom blistavog života uokvirenom živahnošću agruma poput kalabrijskog bergamota i sicilijanskih narandži naglašenih opojnom slatkoćom gloga sa Mikonosa, nežnošću bugarske ruže i nežnošću kruške iz Romanje. Ova glava, puna sreće, zaroni poput leta u plavo more, kucajuće srce boje i zvuka. Hipnotička i senzualna snaga magičnog cveća poput jasmina iz Lokrida, peruanskog suncokreta i ilang-ilanga sa Filipina, grle dragocene esencije i afrodizijake.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Pol Unisex
Baza (base note) Ambergris, Mahagoni
Srce (middle note) Ambergris, Crveni pačuli, Ilang-Ilang
Glava (top note) Bugarska ruža, Kalabrijski bergamot
Tip mirisa cvetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

Ovi parfemi se ne mogu nositi kao jednostavan komad odeće; oni su samo za one koji vole potpuno da se udube u život, neustrašivo doživljavajući njegovu suštinu do same srži. Tiziana je učiteljica primenjene umetnosti i dizajner i sarađivala je sa vrhunskim brendovima nakita. Njena sofisticiranost i ljubav prema "prelepoj eleganciji" izražena je u izuzetno pažljivom zanatskom detalju i nenadmašnom kvalitetu svakog Terenzijevog umetničkog predmeta. Svaki Terenzi komad sadrži detalje od 24-karatnog zlata, najkvalitetnije ručno-duvano italijansko staklo, drvene umetke ili zatvarače od retkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. Paolo Terenzi je izuzetno talentovan, cenjeni italijanski parfimer. Veoma nekonvencionalan, očaravajući pripovedač, njegova filozofija je da "sastavlja lepotu". Voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom sveta na mnogim putovanjima. 

TT TELEA 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex

Proizvođač: Tiziana Terenzi

Poreklo: Italija

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO Tošin Bunar 54,Beograd

Uvoz: Decembar 2020.

Godina proizvodnje 2020.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja

Sastav: Označen na ambalaži

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode.

Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.

Ostali proizvodi istog brenda!