Creed Royal Oud - Muška  parfemska voda

Creed Royal Oud - Muška parfemska voda

Creed Himalaya - Muška parfemska voda

Creed Himalaya - Muška parfemska voda

Creed Millesime Imperial - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 31.800,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
CR31570

Lansiran 1995. godine kako bi proslavio 150. godišnjicu otvaranja Creed-a u Parizu, na zahtev Napoleona III i carice Eugenije, Millesime Imperial obeležava bogatu istoriju Creed-a kao dobavljača kraljevskih dvorova Evrope.

Svež i elegantan, Millesime Imperial je spoj morskog akorda i irisa sa iskričavim citrusnim gornjim notama. Ovaj svež, moderan i elegantan miris obiluje laganim, citrusnim notama bergamota, mandarine i slatkim limunom. Savršeno uravnotežen sa svežom morskom harmonijom i bogatim potpisom Creed-a, iris, drvenasta osnova sandalovine i mošusa, pružaju prefinjenost ovom vanvremenskom parfemu koji vas lako vodi od dnevne do večernje atmosfere.

Parfemska voda Creed Millesime Imperial namenjena je svima koji vole luksuz i znaju ceniti prvoklasne sastojke i neobičnu kompoziciju mirisa.

Specifikacija
Brend Creed
Pol Muški
Baza (base note) Amber, Mošus, Sandalovina
Srce (middle note) Perunika, Morski akord
Glava (top note) Bergamot, Limun, Mandarina
Tip mirisa cvetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

Parfemi Creed već više od 250 godina kreiraju neouobičajene mirise za kraljevsku porodicu i druge zahtevnije klijente sa istančanim ukusom. Od 1760. godine kada ga je u Londonu osnovao James Henry Creed, brend se već sedam generacija prenosi sa kolena na koleno.

Osim svoje duge i poznate istorije, brend je unikatan i zbog toga što koristi staru tehniku obrade dragocenih materijala odabranih za izradu svojih parfema.

Tokom dugog niza godina, Creed parfemska kuća je dizajnirala mirise koje su koristile razne istorijske ličnosti poput kraljice Viktorije, cara Franje Jozefa i njegove supruge “Sissi”, gospodina Winstona Churchilla i predsednika John F. Kennedyja. I dan danas Creed stvara izvanredne mirise za kraljevske porodice i ostale ljubitelje parfema koji imaju instančan i prefinjen ukus.

Tokom vekova, Creed porodica je proizvela preko 200 parfema, sto svedoči o jedinstvenom kreativnom duhu koji je prenošen sa oca na sina kroz sedam generacija.

CREED MILLESIME IMPERIAL 50ml EDP

Parfemska voda u spreju 50ml za muškarce

Proizvođač: Creed

Poreklo: Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz:Decembar 2020. Godina proizvodnje 2020.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja.

Sastav: Označen na ambalaži.

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta sa očima isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i originalni naziv utisnuti na ambalaži.