Creed Tabarome Millesime - Muška parfemska voda

Creed Tabarome Millesime - Muška parfemska voda

Creed Millesime Imperial - Muška parfemska voda

Creed Millesime Imperial - Muška parfemska voda

Creed Royal Oud - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 35.400,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
CR33906

Creed Royal Oud je uniseks parfemska voda čije je stvaranje inspirisano atmosferom kraljevskih palata, bogatih zlatom. Mirisni sastav ovog parfema osvojiće sve one koji cene kvalitet, luksuz i originalnost.

Creed Royal Oud je delo Oliviera Creeda, vrhunskog kreatora parfema šeste generacije dinastije Creed. Njega su inspirisali osnovni elementi persijske kraljevske palate - drvo, koža, mermer i zlato.

Kada otvorite miris, osetićete osvežavajuće note sočnog limuna i bergamota sa malo ljutog ružičastog bibera. Tada će vaša čula okusiti topao kedar i pikantne note impresivnog galbanuma. Osnova mirisne kompozicije sastoji se od drveta agar, sandalovine i mošusa, koji mirisu daju dubinu.

Specifikacija
Brend Creed
Pol Muški
Baza (base note) Mošus, Agar, Sandalovina
Srce (middle note) Koren Anđelike, Kedar, Galbanum
Glava (top note) Bergamot, Limun, Roze biber
Tip mirisa orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

Parfemi Creed već više od 250 godina kreiraju neouobičajene mirise za kraljevsku porodicu i druge zahtevnije klijente sa istančanim ukusom. Od 1760. godine kada ga je u Londonu osnovao James Henry Creed, brend se već sedam generacija prenosi sa kolena na koleno.

Osim svoje duge i poznate istorije, brend je unikatan i zbog toga što koristi staru tehniku obrade dragocenih materijala odabranih za izradu svojih parfema.

Tokom dugog niza godina, Creed parfemska kuća je dizajnirala mirise koje su koristile razne istorijske ličnosti poput kraljice Viktorije, cara Franje Jozefa i njegove supruge “Sissi”, gospodina Winstona Churchilla i predsednika John F. Kennedyja. I dan danas Creed stvara izvanredne mirise za kraljevske porodice i ostale ljubitelje parfema koji imaju instančan i prefinjen ukus.

Tokom vekova, Creed porodica je proizvela preko 200 parfema, sto svedoči o jedinstvenom kreativnom duhu koji je prenošen sa oca na sina kroz sedam generacija.

CREED ROYAL OUD 100ml EDP

Parfemska voda u spreju 100ml za muškarce

Proizvođač: Creed

Poreklo: Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Novembar 2020. Godina proizvodnje 2020.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja.

Sastav: Označen na ambalaži.

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i originalni naziv utisnuti na ambalaži.

Ostali proizvodi istog brenda!