Creed Original Santal - Muška parfemska voda

Creed Original Santal - Muška parfemska voda

Creed Tabarome Millesime - Muška parfemska voda

Creed Tabarome Millesime - Muška parfemska voda

Creed Viking - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 35.400,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
CR35720

Creed Viking je drvenasti aromatični miris namenjen svima koji rado pronalaze nove mogućnosti i čeznu za neponovljivim trenutcima punih uzbuđenja.

Viking slavi snažnog, neustrašivog i modernog muškarca. Ovaj smeli muški miris kombinuje sveže citrusne note Kalabrijskog bergamota i Sicilijanskog limuna sa ružičastim biberom i Bugarskom ružom. Drvene osnovne note Indijske sandalovine i vetivera sa Haitija upotpunjuju ovo muško remek-delo.

Inspirisan neverovatno izrađenim dugačkim brodovima iz vikinškog doba. Simbol plovidbe i upornosti, dugački brodovi pažljivo su osmišljeni za iskusne pomorce koji su odlučno hitali u pobede.

Specifikacija
Brend Creed
Pol Muški
Baza (base note) Absolut lavandina, Pačuli, Sandalovina, Vetiver
Srce (middle note) Bugarska ruža, Zrno bibera
Glava (top note) Kalabrijski bergamot, Roze biber zrno, Sicilijanski limun
Tip mirisa aromaticni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

Parfemi Creed već više od 250 godina kreiraju neouobičajene mirise za kraljevsku porodicu i druge zahtevnije klijente sa istančanim ukusom. Od 1760. godine kada ga je u Londonu osnovao James Henry Creed, brend se već sedam generacija prenosi sa kolena na koleno.

Osim svoje duge i poznate istorije, brend je unikatan i zbog toga što koristi staru tehniku obrade dragocenih materijala odabranih za izradu svojih parfema.

Tokom dugog niza godina, Creed parfemska kuća je dizajnirala mirise koje su koristile razne istorijske ličnosti poput kraljice Viktorije, cara Franje Jozefa i njegove supruge “Sissi”, gospodina Winstona Churchilla i predsednika John F. Kennedyja. I dan danas Creed stvara izvanredne mirise za kraljevske porodice i ostale ljubitelje parfema koji imaju instančan i prefinjen ukus.

Tokom vekova, Creed porodica je proizvela preko 200 parfema, sto svedoči o jedinstvenom kreativnom duhu koji je prenošen sa oca na sina kroz sedam generacija.

CREED VIKING EDP 100ml

Parfemska voda u spreju 100ml za muškarce

Proizvođač: Creed

Poreklo: Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Decembar 2020. Godina proizvodnje 2020.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja.

Sastav: Označen na ambalaži.

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta sa očima isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i originalni naziv utisnuti na ambalaži.

Ostali proizvodi istog brenda!