Creed Viking Cologne - Muška parfemska voda

Creed Viking Cologne - Muška parfemska voda

Creed Silver Mountain Water - Muška parfemska voda

Creed Silver Mountain Water - Muška parfemska voda

Creed Bois Du Portugal - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 28.800,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
CR13700

Upoznajte fantaziju bogatih šumskih pejzaža sa Bois du Portugal, smelim muškim mirisom.Ovaj topli i sofisticirani parfem zaslepljuje um i čula svojim drvenim i pikantnim akordima.

Bezvremenski i elegantan, Bois Du Portugal započinje svoju priču mirisom bergamota i lavande koji se otvara spajanjem egzotičnog drveća i začinskih nota, uključujući kedrovinu, sandalovinu i vetiver. Konačni procvat ambergrisa pruža zaista bogat, gladak i prefinjen finiš ovom klasičnom mirisu gospodina.

Specifikacija
Brend Creed
Pol Muški
Baza (base note) Ambergris, Kedar, Sandalovina, Vetiver
Srce (middle note) Lavanda
Glava (top note) Bergamot
Tip mirisa drvenasti, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

Parfemi Creed već više od 250 godina kreiraju neouobičajene mirise za kraljevsku porodicu i druge zahtevnije klijente sa istančanim ukusom. Od 1760. godine kada ga je u Londonu osnovao James Henry Creed, brend se već sedam generacija prenosi sa kolena na koleno.

Osim svoje duge i poznate istorije, brend je unikatan i zbog toga što koristi staru tehniku obrade dragocenih materijala odabranih za izradu svojih parfema.

Tokom dugog niza godina, Creed parfemska kuća je dizajnirala mirise koje su koristile razne istorijske ličnosti poput kraljice Viktorije, cara Franje Jozefa i njegove supruge “Sissi”, gospodina Winstona Churchilla i predsednika John F. Kennedyja. I dan danas Creed stvara izvanredne mirise za kraljevske porodice i ostale ljubitelje parfema koji imaju instančan i prefinjen ukus.

Tokom vekova, Creed porodica je proizvela preko 200 parfema, sto svedoči o jedinstvenom kreativnom duhu koji je prenošen sa oca na sina kroz sedam generacija.

 

CREED BOIS DU PORTUGAL EDP 100ml

Parfemska voda u spreju 100ml za muškarce

Proizvođač: Creed

Poreklo: Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Novembar 2020.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja.

Sastav: Označen na ambalaži.

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta sa očima isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i originalni naziv utisnuti na ambalaži.

Ostali proizvodi istog brenda!