Creed Himalaya - Muška parfemska voda

Creed Himalaya - Muška parfemska voda

Creed Aventus  Cologne - Muška parfemska voda

Creed Aventus Cologne - Muška parfemska voda

Creed Green Irish Tweed - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 22.800,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
CR33888

Klasika nikada ne izlazi iz mode. A mušku parfemsku vodu Creed Green Irish Tweed definitivno možemo smatrati klasikom. Ovaj fantastičan drvenast miris će onome ko ga nosi pristajati kao odelo šiveno po meri i neizbrisivo će se urezati u njegovo pamćenje.

Prvo ćete osetiti miris svežeg limuna i peperminta, nakon toga se u potpunosti razvija karakter ovog parfema kroz prepoznatljiv, nežan miris listova ljubičice, dok u poslednjoj fazi na površinu izlazi iris, praćen toplom sandalovinom i ambergrisom.

Parfem Creed Green Irish Tweed je najpoznatija i najprodavanija parfemska voda brenda Creed. Njegova mirisna kompozicija savršeno evocira svežinu Irske prirode: pokošenu travu, prolećnu livadu, letnje cveće i biljke milovane nežnim morskim povetarcem.

Specifikacija
Brend Creed
Pol Muški
Baza (base note) Kedar drvo, Perunika, Sandalovina
Srce (middle note) Ljubičica
Glava (top note) Indijska verbena, Limun
Tip mirisa cvetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

Parfemi Creed već više od 250 godina kreiraju neouobičajene mirise za kraljevsku porodicu i druge zahtevnije klijente sa istančanim ukusom. Od 1760. godine kada ga je u Londonu osnovao James Henry Creed, brend se već sedam generacija prenosi sa kolena na koleno.

Osim svoje duge i poznate istorije, brend je unikatan i zbog toga što koristi staru tehniku obrade dragocenih materijala odabranih za izradu svojih parfema.

Tokom dugog niza godina, Creed parfemska kuća je dizajnirala mirise koje su koristile razne istorijske ličnosti poput kraljice Viktorije, cara Franje Jozefa i njegove supruge “Sissi”, gospodina Winstona Churchilla i predsednika John F. Kennedyja. I dan danas Creed stvara izvanredne mirise za kraljevske porodice i ostale ljubitelje parfema koji imaju instančan i prefinjen ukus.

Tokom vekova, Creed porodica je proizvela preko 200 parfema, sto svedoči o jedinstvenom kreativnom duhu koji je prenošen sa oca na sina kroz sedam generacija.

CREED GREEN IRISH TWEED EDP 50ml

Parfemska voda u spreju 50ml za muškarce

Proizvođač: Creed

Poreklo: Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Novembar 2020. Godina proizvodnje 2020.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja.

Sastav: Označen na ambalaži.

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i originalni naziv utisnuti na ambalaži.

Ostali proizvodi istog brenda!