Creed Aventus  Cologne - Muška parfemska voda

Creed Aventus Cologne - Muška parfemska voda

Creed Aventus - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 25.200,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
CR33904

Najprodavaniji muški miris u istoriji kuće Creed, Aventus slavi snagu, moć, uspeh i nasleđe - sofisticiran miris, savršen za modernog pronicljivog gospodina. Senzualni, drski i savremeni, ovaj bogati i ikoničan parfem objedinjuje zanosne voćne note jabuke Calville Blanc, crne ribizle, ananasa i italijanskog bergamota s komplementarnim svežim i cvetnim srcem cveta jasmina, breze, bobica smreke i pačulija. Ovaj odvažni i elegantan muški parfem zaokružuju drvene bazne note hrastove mahovine, dodir vanile i sastojak potpisa Creed-a, ambergris, za vrhunsko mirisno iskustvo.

Aventus je inspirisan dramatičnim životom istorijskog cara Napoleona koji je vodio rat, mir i romansu istim intenzitetom. Aventus, lansiran sa momentalnim priznanjem 2010. za proslavu 250-e godišnjice Creed-a, idealan je miris za pojedince koji uživaju u dobrom životu.

Specifikacija
Brend Creed
Pol Muški
Baza (base note) Amber, Mošus, Hrastova mahovina, Vanila
Srce (middle note) Breza, Jasmin drvo, Pačuli, Ruža
Glava (top note) Bergamot, Ribizla crna, Ananas
Tip mirisa cipre, vocni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

Parfemi Creed već više od 250 godina kreiraju neouobičajene mirise za kraljevsku porodicu i druge zahtevnije klijente sa istančanim ukusom. Od 1760. godine kada ga je u Londonu osnovao James Henry Creed, brend se već sedam generacija prenosi sa kolena na koleno.

Osim svoje duge i poznate istorije, brend je unikatan i zbog toga što koristi staru tehniku obrade dragocenih materijala odabranih za izradu svojih parfema.

Tokom dugog niza godina, Creed parfemska kuća je dizajnirala mirise koje su koristile razne istorijske ličnosti poput kraljice Viktorije, cara Franje Jozefa i njegove supruge “Sissi”, gospodina Winstona Churchilla i predsednika John F. Kennedyja. I dan danas Creed stvara izvanredne mirise za kraljevske porodice i ostale ljubitelje parfema koji imaju instančan i prefinjen ukus.

Tokom vekova, Creed porodica je proizvela preko 200 parfema, sto svedoči o jedinstvenom kreativnom duhu koji je prenošen sa oca na sina kroz sedam generacija.

CREED AVENTUS 100ml EDP

Parfemska voda u spreju 100ml za muškarce

Proizvođač: Creed

Poreklo: Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Januar 2020. Godina proizvodnje: 2020.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja.

Sastav: Označen na ambala.

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta sa očima isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i originalni naziv utisnuti na ambalaži.

Ostali proizvodi istog brenda!