Creed Aventus Sapun - Muški sapun

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 4.800,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
CR33932
Mirisni sapun Creed Aventus savršen je dodatak mirisu iz iste ponude. Lako se ispira, ostavljajući kožu čistom, lepo mekom i prijatno mirisnom pre rada, posle teretane, u pokretu ili za večernji izlazak. Svaki sapun je lepo oblikovan reljefnim oznakama brenda.
Specifikacija
Brend Creed
Pol Muški
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

Parfemi Creed već više od 250 godina kreiraju neouobičajene mirise za kraljevsku porodicu i druge zahtevnije klijente sa istančanim ukusom. Od 1760. godine kada ga je u Londonu osnovao James Henry Creed, brend se već sedam generacija prenosi sa kolena na koleno.

Osim svoje duge i poznate istorije, brend je unikatan i zbog toga što koristi staru tehniku obrade dragocenih materijala odabranih za izradu svojih parfema.

Tokom dugog niza godina, Creed parfemska kuća je dizajnirala mirise koje su koristile razne istorijske ličnosti poput kraljice Viktorije, cara Franje Jozefa i njegove supruge “Sissi”, gospodina Winstona Churchilla i predsednika John F. Kennedyja. I dan danas Creed stvara izvanredne mirise za kraljevske porodice i ostale ljubitelje parfema koji imaju instančan i prefinjen ukus.

Tokom vekova, Creed porodica je proizvela preko 200 parfema, sto svedoči o jedinstvenom kreativnom duhu koji je prenošen sa oca na sina kroz sedam generacija.

 

CREED AVENTUS 150g SOAP

Sapun 150gr za muškarce

Proizvođač: Creed

Poreklo: Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: avgust 2020. Šifra, sastav i originalni naziv utisnuti na ambalaži.

Ostali proizvodi istog brenda!