Laboratorio Olfattivo Patchouliful - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Patchouliful - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Rosamunda - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Rosamunda - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Salina - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 11.760,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
LO53486
Za deseti miris naše Eau de Parfum kolekcije, odlučili smo da pređemo Sredozemno more da bismo stigli na ostrvo Salina, komadić zemlje Trinakrijea, smešten na Eolskom arhipelagu i okružen safirnoplavim morem! Ovaj biser Sredozemnog mora, idealna je scenografija za stvaranje mirisa, koji miriše na more, sunce, pesak, so pod kožom i...slobodu Školjke, morske zvezde, vrući pesak i slankast umesto uobičajenih mirisa koji se koriste u parfimeriji, mirisna piramida Saline krasi se odsjajima morske vode i sunčanim nijansama. Salina je penušava i vodena, ali i vruća; slana i slatka u isto vreme; lagana i zagrljena. Praćenje evolucije Saline je kao da se odlučite za šetnju pustinjskom obalom, kada sunce još nije izašlo iza horizonta. Korišćenjem Saline, čulo mirisa stiče moći koje uglavnom pripadaju vidu, dodiru i ukusu. Ovaj miris je potpuno čulno iskustvo koje evocira ono što vaš um ne može da zamisli: ukus mora, zelenilo borove primorske šume i šipražje obale; iskra sunca koja zasleplj
Specifikacija
Brend Laboratorio Olfattivo
Pol Unisex
Baza (base note) Kedar, Beli mošus, Vanila
Srce (middle note) Morski mehurići, Vrući pesak, Lavanda, Mirta
Glava (top note) Limunova kora, Iglice bora, Morska so
Tip mirisa aromaticni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Pregledate:Laboratorio Olfattivo Salina - Uniseks parfemska voda
Vaša ocena
Laboratorio Olfattivo je novi poduhvat posvećen umetničkoj parfimeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umetničko istraživanje i umetnost pravljenja parfema. To je umetnička radionica u stalnom vrenju, podstaknuta parfemskim umetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u svojoj kreativnosti. Volimo da ga smatramo magičnim prostorom u kojem se spajaju inspiracije, ideje, vizije i poduhvati najeklektičnijih nosova trenutno na sceni, stvarajući kreativne iskre i fragmente snova koje Laboratorio Olfattivo potom pretvara u fine mirise.
LAB.OLFATTIV SALINA 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: KAON LAB S.r.l. Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.