Creed Pure White Cologne - Uniseks parfemska voda

Creed Pure White Colognel - Uniseks parfemska voda

Creed For Kids - Uniseks toaletna voda

Creed For Kids - Uniseks toaletna voda

Creed Erolfa - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 31.800,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
CR33889

Erolfa obasjava porodičnim sećanjima plovidbe Mediteranom na predivnoj jahti koja daje mirisu njegovo ime. Zamislite blistavo more, slani vazduh i povetarce sa mirisima citrusa.

Erolfa je svestran miris, pre svega svež i biljni, nosiv od jutra do večeri. Bergamot, narandža i bosiljak intrigiraju čula, dok hrastova mahovina, amber i mošus čine osnovne note ovog osvežavajućeg mirisa koji podiže raspoloženje. Jednako osnažujući i udoban, ovaj parfem dobro je prilagođen svim godišnjim dobima.

Specifikacija
Brend Creed
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Kedar, Mahovina, Mošus, Sandalovina
Srce (middle note) Ciklama, Zelene note, Jasmin, Muškatni oraščić, Biber, Bor
Glava (top note) Bergamot, Kumin, Zelene note, Limun, Limeta, Dinja, Ljubičica
Tip mirisa cipre
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

Parfemi Creed već više od 250 godina kreiraju neouobičajene mirise za kraljevsku porodicu i druge zahtevnije klijente sa istančanim ukusom. Od 1760. godine kada ga je u Londonu osnovao James Henry Creed, brend se već sedam generacija prenosi sa kolena na koleno.

Osim svoje duge i poznate istorije, brend je unikatan i zbog toga što koristi staru tehniku obrade dragocenih materijala odabranih za izradu svojih parfema.

Tokom dugog niza godina, Creed parfemska kuća je dizajnirala mirise koje su koristile razne istorijske ličnosti poput kraljice Viktorije, cara Franje Jozefa i njegove supruge “Sissi”, gospodina Winstona Churchilla i predsednika John F. Kennedyja. I dan danas Creed stvara izvanredne mirise za kraljevske porodice i ostale ljubitelje parfema koji imaju instančan i prefinjen ukus.

Tokom vekova, Creed porodica je proizvela preko 200 parfema, sto svedoči o jedinstvenom kreativnom duhu koji je prenošen sa oca na sina kroz sedam generacija.

 

CREED EROLFA EDP 100 ml SPRAY

Parfemska voda u spreju 100 ml za muškarce

Proizvođač: Creed

Poreklo: Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION d.o.o. Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Decembar 2020.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja.

Sastav: Označen na ambalaži.

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i originalni naziv utisnuti na ambalaži.

Ostali proizvodi istog brenda!