Creed Erolfa - Uniseks parfemska voda

Creed Erolfa - Uniseks parfemska voda

Creed Virgin Island Water - Uniseks parfemska voda

Creed Virgin Island Water - Uniseks parfemska voda

Creed For Kids - Uniseks toaletna voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
CR33919

Najlaganiji i "najukusniji" dečji miris bez alkohola, za bezbrižne i mlade u srcu. Toplo prolećno jutro u očaranom cvetajućem voćnjaku; na blistavom plavom nebu cvetaju kremasti cvetovi.

Creed Pour Enfants beleži jedinstven trenutak razigrane nevinosti, stvarajući ceo život sećanja koja se čuvaju zauvek. Ovaj Fantastican miris se otvara notama sljive i jabuke, u srcu se nalaze ruža i limun dok bazu ispunjava grejp.

Specifikacija
Brend Creed
Pol Unisex
Baza (base note) Grejp
Srce (middle note) Limun, Ruža
Glava (top note) Jabuka, Šljiva
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

Parfemi Creed već više od 250 godina kreiraju neouobičajene mirise za kraljevsku porodicu i druge zahtevnije klijente sa istančanim ukusom. Od 1760. godine kada ga je u Londonu osnovao James Henry Creed, brend se već sedam generacija prenosi sa kolena na koleno.

Osim svoje duge i poznate istorije, brend je unikatan i zbog toga što koristi staru tehniku obrade dragocenih materijala odabranih za izradu svojih parfema.

Tokom dugog niza godina, Creed parfemska kuća je dizajnirala mirise koje su koristile razne istorijske ličnosti poput kraljice Viktorije, cara Franje Jozefa i njegove supruge “Sissi”, gospodina Winstona Churchilla i predsednika John F. Kennedyja. I dan danas Creed stvara izvanredne mirise za kraljevske porodice i ostale ljubitelje parfema koji imaju instančan i prefinjen ukus.

Tokom vekova, Creed porodica je proizvela preko 200 parfema, sto svedoči o jedinstvenom kreativnom duhu koji je prenošen sa oca na sina kroz sedam generacija.

 

CREED CREED FOR KIDS Edt 100ml

Toaletna voda u spreju 100ml uniseks

Proizvođač: Creed

Poreklo: Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Novembar 2020.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja.

Sastav: Označen na ambalaži.

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta sa očima isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i originalni naziv utisnuti na ambalaži.