Creed Virgin Island Water - Uniseks parfemska voda

Creed Virgin Island Water - Uniseks parfemska voda

Creed Royal Water - Uniseks parfemska voda

Creed Royal Water - Uniseks parfemska voda

Creed Neroli Sauvage - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 31.800,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
CR33893

Neroli Sauvage je univerzalno voljen. Svetao, samouveren i podižući, pogodan je za sve uzraste, pružajući nosiocu šarm i eleganciju svojim opuštenim i stilskim cvetno-citrusnim notama.

Koristeći mnoge najstarije i najomiljenije sastojke u parfimeriji, Neroli Sauvage sadrži sjajne gornje note limuna, bergamota i lista gorke pomorandže koji se šire u srce verbene i cveta narandže na čvrstoj bazi ambergrisa i sandalovine. Neroli Sauvage slavi cvet nerolija, aromom punom radosti i delikatnosti. Citrusne gornje note ovog aromatičnog sastava sadrže tonove grejpa i bergamota, dok note verbene u srcu nadopunjuju cvet nerolija, a osnova se sastoji od ambergrisa.

Miris Neroli Sauvege posebno će ceniti muškarci i žene koji vole citrusne i visoko univerzalne mirise. Svideće se onima koji vole odlične, uzdižuće i majstorski komponirane parfeme i, naravno, svima koji cene kvalitet i luksuz. Neroli Sauvage pogodan je za dnevno i večernje nošenje tokom cele godine, ali najbolje se ističe u toplim danima.

Specifikacija
Brend Creed
Pol Unisex
Baza (base note) Ambergris
Srce (middle note) Pomorandžin cvet
Glava (top note) Bergamot, Pomorandža gorka, Grejp, Limun, Neroli, Verbena
Tip mirisa citrusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

Parfemi Creed već više od 250 godina kreiraju neouobičajene mirise za kraljevsku porodicu i druge zahtevnije klijente sa istančanim ukusom. Od 1760. godine kada ga je u Londonu osnovao James Henry Creed, brend se već sedam generacija prenosi sa kolena na koleno.

Osim svoje duge i poznate istorije, brend je unikatan i zbog toga što koristi staru tehniku obrade dragocenih materijala odabranih za izradu svojih parfema.

Tokom dugog niza godina, Creed parfemska kuća je dizajnirala mirise koje su koristile razne istorijske ličnosti poput kraljice Viktorije, cara Franje Jozefa i njegove supruge “Sissi”, gospodina Winstona Churchilla i predsednika John F. Kennedyja. I dan danas Creed stvara izvanredne mirise za kraljevske porodice i ostale ljubitelje parfema koji imaju instančan i prefinjen ukus.

Tokom vekova, Creed porodica je proizvela preko 200 parfema, sto svedoči o jedinstvenom kreativnom duhu koji je prenošen sa oca na sina kroz sedam generacija.

CREED NEROLI SAUVAGE EDP 100 ml

Parfemska voda u spreju 100 ml uniseks

Proizvođač: Creed

Poreklo: Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION d.o.o. Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Novembar 2020.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja.

Sastav: Označen na ambalaži.

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i originalni naziv utisnuti na ambalaži.

Ostali proizvodi istog brenda!