Creed Neroli Sauvage - Uniseks parfemska voda

Creed Neroli Sauvage - Uniseks parfemska voda

Creed Royal Water - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 31.800,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
CR33897

Royal Water je aromatični citrusni miris za muškarce i žene iz radionice jedinstvenog brenda dinastije Creed.

Ovaj fantastičan miris stvoren je savršenim balansom šumskih citrusnih nota začinjenih daškom kumina, bosiljka i bibera.

Aromatična kompozicija Royal Water Eau de Parfum se otvara notama citrusa i bibera. Srce sadrži kleku i bosiljak, dok se osnova sastoji od tonova mošusa i ambergrisa. Ova jedinstvena aroma divno kombinuje sveže pikantne tonove sa aromatičnim, zelenim i citrusnim. Ovaj neodoljivi miris pogodan je za nošenje tokom dana, posebno u toplijim mesecima.

Specifikacija
Brend Creed
Pol Unisex
Baza (base note) Ambergris, Mošus
Srce (middle note) Bosiljak, Crni biber, Kumin, Roze biber
Glava (top note) Bergamot, Klementina, Limun, Mandarina, Pepermint, Verbena
Tip mirisa aromatični, citrusni
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

Parfemi Creed već više od 250 godina kreiraju neouobičajene mirise za kraljevsku porodicu i druge zahtevnije klijente sa istančanim ukusom. Od 1760. godine kada ga je u Londonu osnovao James Henry Creed, brend se već sedam generacija prenosi sa kolena na koleno.

Osim svoje duge i poznate istorije, brend je unikatan i zbog toga što koristi staru tehniku obrade dragocenih materijala odabranih za izradu svojih parfema.

Tokom dugog niza godina, Creed parfemska kuća je dizajnirala mirise koje su koristile razne istorijske ličnosti poput kraljice Viktorije, cara Franje Jozefa i njegove supruge “Sissi”, gospodina Winstona Churchilla i predsednika John F. Kennedyja. I dan danas Creed stvara izvanredne mirise za kraljevske porodice i ostale ljubitelje parfema koji imaju instančan i prefinjen ukus.

Tokom vekova, Creed porodica je proizvela preko 200 parfema, sto svedoči o jedinstvenom kreativnom duhu koji je prenošen sa oca na sina kroz sedam generacija.

CREED ROYAL WATER 100ml EDT

Toaletna voda u spreju 100ml uniseks

Proizvođač: Creed

Poreklo: Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Januar 2020. Godina proizvodnje 2020.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja.

Sastav: Označen na ambalaži.

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i originalni naziv utisnuti na ambalaži.

Ostali proizvodi istog brenda!