Creed Silver Mountain Water - Muška parfemska voda

Creed Silver Mountain Water - Muška parfemska voda

Creed Original Santal - Muška parfemska voda

Creed Original Santal - Muška parfemska voda

Creed Original Vetiver - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 22.800,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
CR33900

Shodno svom imenu, Original Vetiver dramatično iznova stvara tradicionalni miris vetivera.

Pre stvaranja Original Vetiver-a, samo jedan deo biljke vetiver je korišćen u mirisu. Kuća Creed kombinovala je sva tri dela biljke: zemljani koren, zeleno lišće i bogato srce za osvežavanje smese. Rezultat je miris koji podseća na dugotrajna leta, ostavljajući primamljiv vazduh svežine.

Zeleni i sveži muški miris, Original Vetiver Eau de Parfum takođe zadržava zemljane i kožne karakteristike kompletne biljke vetiver. Zaista savremena interpretacija klasika muškog mirisa.

Creed Original Vetiver je parfemska voda za muškarce koji uživaju u svežoj pikantnosti i oduševljavaju se drvenim i zemljanim tonovima. Neodoljivu svežinu uglavnom pružaju sandalovina, mošus, amber i đumbir.

Ovaj miris je fantastična kompozicija koja će postati izraz vašeg istinskog ja. Namenjeno je svima koji vole luksuz i znaju kako ceniti nesvakidašnji sastav mirisa.

Specifikacija
Brend Creed
Pol Muški
Baza (base note) Ambergris, Mošus, Sandalovina, Vetiver
Srce (middle note) Korijander, Roze biber, Beli biber
Glava (top note) Bergamot, Pomorandža gorka, Mandarina, Vetiver
Tip mirisa drvenasti, začinski
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

Parfemi Creed već više od 250 godina kreiraju neouobičajene mirise za kraljevsku porodicu i druge zahtevnije klijente sa istančanim ukusom. Od 1760. godine kada ga je u Londonu osnovao James Henry Creed, brend se već sedam generacija prenosi sa kolena na koleno.

Osim svoje duge i poznate istorije, brend je unikatan i zbog toga što koristi staru tehniku obrade dragocenih materijala odabranih za izradu svojih parfema.

Tokom dugog niza godina, Creed parfemska kuća je dizajnirala mirise koje su koristile razne istorijske ličnosti poput kraljice Viktorije, cara Franje Jozefa i njegove supruge “Sissi”, gospodina Winstona Churchilla i predsednika John F. Kennedyja. I dan danas Creed stvara izvanredne mirise za kraljevske porodice i ostale ljubitelje parfema koji imaju instančan i prefinjen ukus.

Tokom vekova, Creed porodica je proizvela preko 200 parfema, sto svedoči o jedinstvenom kreativnom duhu koji je prenošen sa oca na sina kroz sedam generacija.

 

CREED ORIGINAL VETIVER EDP 100ml

Parfemska voda u spreju 100 ml za muškarce

Proizvođač: Creed

Poreklo: Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Novembar 2020.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja.

Sastav: Označen na ambalaži.

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta sa očima isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i originalni naziv utisnuti na ambalaži.

Ostali proizvodi istog brenda!