Creed White Flowers - Ženska parfemska voda

Creed White Flowers - Ženska parfemska voda

Creed Love In Black - Ženska parfemska voda

Creed Love In Black - Ženska parfemska voda

Creed White Amber - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 48.600,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
CR33913

White Amber, napravljen od ručno ubranih sastojaka, sadrzi voćni sklad, cvetne note jasmina i benzoina u kombinaciji sa bogatim amberom i Indijskom sandalovinom.

White Amber je miris za žene iz ekskluzivne kraljevske kolekcije jedinstvenog brenda Creed. Otvara se notama crne ribizle i zelene jabuke, a zaokružuje cvetnim akordom, sandalovinom, benzoinom i amberom. Ovaj fantastičan ženski miris će vas transportovati u netaknuti raj.

Specifikacija
Brend Creed
Pol Ženski
Baza (base note) Benzoin, Jasmin drvo, Sandalovina
Srce (middle note) Benzoin, Cvetni akordi, Sandalovina
Glava (top note) Amber, Crna ribizla, Zelena jabuka, Vanila
Tip mirisa cvetni, orijentalni
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

Parfemi Creed već više od 250 godina kreiraju neouobičajene mirise za kraljevsku porodicu i druge zahtevnije klijente sa istančanim ukusom. Od 1760. godine kada ga je u Londonu osnovao James Henry Creed, brend se već sedam generacija prenosi sa kolena na koleno.

Osim svoje duge i poznate istorije, brend je unikatan i zbog toga što koristi staru tehniku obrade dragocenih materijala odabranih za izradu svojih parfema.

Tokom dugog niza godina, Creed parfemska kuća je dizajnirala mirise koje su koristile razne istorijske ličnosti poput kraljice Viktorije, cara Franje Jozefa i njegove supruge “Sissi”, gospodina Winstona Churchilla i predsednika John F. Kennedyja. I dan danas Creed stvara izvanredne mirise za kraljevske porodice i ostale ljubitelje parfema koji imaju instančan i prefinjen ukus.

Tokom vekova, Creed porodica je proizvela preko 200 parfema, sto svedoči o jedinstvenom kreativnom duhu koji je prenošen sa oca na sina kroz sedam generacija.

 

CREED WHITE AMBER 75 ml EDP

Parfemska voda u spreju 75 ml uniseks

Proizvođač:Creed

Poreklo: Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Januar 2020. Godina proizvodnje 2020.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja.

Sastav: Označen na ambalaži.

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta sa očima isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i originalni naziv utisnuti na ambalaži.

Ostali proizvodi istog brenda!