Creed Sublime Vanille - Uniseks parfemska voda

Creed Sublime Vanille - Uniseks parfemska voda

Creed Spice and Wood - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 49.200,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
CR33910

Spice and Wood je drvenast začinski miris za muškarce i žene iz ekskluzivne kraljevske kolekcije jedinstvenog brenda Creed.

Legendarna priča o ljubavi Kleopatre i Marka Antonija bila je inspiracija za nastanak ovog parfema. Savršeno izbalansiran spoj mirisnih nota čini ovaj miris istovremeno svežim, drvenastim i pikantnim.

Jabuka, bergamot i limun pružaju uzbudljive note ovom sofisticiranom mirisu, dok iris, bogato kedrovo drvo, hrasta mahovina i tonkin mošus čine fantastičan sklop ove jedinstvene arome. Prikladan je za svakodnevno nošenje tokom cele godine.

Specifikacija
Brend Creed
Pol Unisex
Baza (base note) Kedar drvo, Perunika, Mošus, Hrastova mahovina
Srce (middle note) Anđelika, Breza, Piment, Roze biber, Vetiver
Glava (top note) Jabuka, Bergamot, Limun
Tip mirisa zacinski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

Parfemi Creed već više od 250 godina kreiraju neouobičajene mirise za kraljevsku porodicu i druge zahtevnije klijente sa istančanim ukusom. Od 1760. godine kada ga je u Londonu osnovao James Henry Creed, brend se već sedam generacija prenosi sa kolena na koleno.

Osim svoje duge i poznate istorije, brend je unikatan i zbog toga što koristi staru tehniku obrade dragocenih materijala odabranih za izradu svojih parfema.

Tokom dugog niza godina, Creed parfemska kuća je dizajnirala mirise koje su koristile razne istorijske ličnosti poput kraljice Viktorije, cara Franje Jozefa i njegove supruge “Sissi”, gospodina Winstona Churchilla i predsednika John F. Kennedyja. I dan danas Creed stvara izvanredne mirise za kraljevske porodice i ostale ljubitelje parfema koji imaju instančan i prefinjen ukus.

Tokom vekova, Creed porodica je proizvela preko 200 parfema, sto svedoči o jedinstvenom kreativnom duhu koji je prenošen sa oca na sina kroz sedam generacija.

 

CREED SPICE AND WOOD 75ml EDP

Parfemska voda u spreju 75 ml unisex

Proizvođač: Creed

Poreklo: Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION d.o.o. Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Decembar 2020. Godina proizvodnje 2020.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja.

Sastav: Označen na ambalaži.

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i originalni naziv utisnuti na ambalaži.

Ostali proizvodi istog brenda!