Etat Libre d`Orange Frustration - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Frustration - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Sous le Pont Mirabeau - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 18.000,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
ELDO71041
Sous le Pont Mirabeau je miris inspirisan čuvenom pesmom Gijoma Apolinera. Zamislio sam ovaj miris kao dušu arhitekture mosta Mirabeau na Seni. Stoji na vertikalnoj i horizontalnoj raskrsnici celine, kao simbol apsolutne ravnoteže, razmišljanje je Etijena de Svardta. Sous le Pont Mirabeau je miris drvenaste strukture sa snažnim osnovama nota kedra, sandalovine, ukrašene veličanstvenom vanilijom. Živa i blistava priroda na obali reke Sene, insoiracija je za oslobađajuće sveže i svetlucave note bergamota, elemija, zelenih i voćnih akcenata smokve, listova ljubičice, svetlih i začinskih aspekata ružičastog bibera. Simbol brenda Etat Libre d’Orange je jasno povezan sa arhitekturom mosta. Potpis imena parfema nas podseća na refleksiju svetlosti na vodi.
Specifikacija
Brend Etat Libre d`Orange
Pol Unisex
Baza (base note) Mošus, Sandalovina, Kedar iz Virdžinije, Vanila
Srce (middle note) zelena ljubičica, Vodene note
Glava (top note) Elemi, Smokva, Italijanski bergamot, Roze biber
Tip mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
"Kada je Etienne de Swardt 2006. godine stvorio svoju kuću parfema, jedino mu je ispravno i prirodno bilo da joj dodeli ovo ime, da oda počast svom rodnom mestu i onome što predstavlja. U Južnoj Africi, Etat Libre d'Orange, narandžasta slobodna država, bila je autonomna suverena republika koja je 1854. proglasila nezavisnost od Britanske vladavine. Etat Libre d'Orange je proglašenje ove nezavisnosti. Etienne je formirao svoju kuću sa idejom da započne revoluciju. Želeo je da stvori zahtevnu parfimeriju, da oslobodi sokove tradicionalnih ograničenja. Zamišljao je parfeme burno oslobođene, opasno ljupke. Lepršave, preterane, savršene. Ponekad skandalozne, uvek ukusne. Parfemi za život i ljubav i vođenje ljubavi."
ELDO Sous le Pont Mirabeau 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: Etat Libre D`Orange Poreklo: Francuska Uvoznik i distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2023. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.