Etat Libre d`Orange Sous le Pont Mirabeau - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Sous le Pont Mirabeau - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Ghost In The Shell - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Ghost In The Shell - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Frustration - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 26.400,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
ELDO69190
REGRESIVNA VANILA. INTENZIVAN MIRIS. BOGAT. CRN. DRVENASTI PIKANTAN miris, lansiran 2022 godine. FRUSTRATION je kreacija MATHILDE BIJAOUI, parfimera u MANE-u. Uvek ćete želeti još ovog mirisa. Prolazna animalnost kima stapa se sa toplim i moćnim cimetom, a intenzivan sirupasti trag ruma otkriva se kao prolazno zadovoljstvo. U svojoj nezasitnoj potrazi povlači davanu, čiju voćnu aromatičnu bipolarnost upotpunjuju topli tonovi cistusa. I pored svega toga, to nije dovoljno, osećaj neispunjenosti ostaje, kao drvenasti žar kestena i oštar karakter vetivera. Još uvek postoji želja, želja koja se prenosi kroz vibracije drveta ćilibara i tehnologiju Vinyl Guaiacol-a.
Specifikacija
Brend Etat Libre d`Orange
Pol Unisex
Baza (base note) Vetiver burbon, Drvo kestena
Srce (middle note) Cistus creticus, Absolut vanile
Glava (top note) Kumin, Rum aroma, Eterično ulje cimeta
Tip mirisa zacinski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
"Kada je Etienne de Swardt 2006. godine stvorio svoju kuću parfema, jedino mu je ispravno i prirodno bilo da joj dodeli ovo ime, da oda počast svom rodnom mestu i onome što predstavlja. U Južnoj Africi, Etat Libre d'Orange, narandžasta slobodna država, bila je autonomna suverena republika koja je 1854. proglasila nezavisnost od Britanske vladavine. Etat Libre d'Orange je proglašenje ove nezavisnosti. Etienne je formirao svoju kuću sa idejom da započne revoluciju. Želeo je da stvori zahtevnu parfimeriju, da oslobodi sokove tradicionalnih ograničenja. Zamišljao je parfeme burno oslobođene, opasno ljupke. Lepršave, preterane, savršene. Ponekad skandalozne, uvek ukusne. Parfemi za život i ljubav i vođenje ljubavi."
Etat Libre d`Orange Frustration 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: Etat Libre D`Orange Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2023. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.