Laboratorio Olfattivo Kashnoir - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Kashnoir - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Decou Vert - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Decou Vert - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Nun - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 11.760,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
LO53502
Pod ovom palindromskom rečju, Stari Egipćanin je podrazumevao iskonsku vodu, drugim rečima Boga Nuna. Prema legendi, ova voda je iznedrila lotos, cvet koji se tokom noći skrivao u vodi, da bi se ponovo otvorio kad grane sunce. Dok je cvetao, cvet je otkrio boga Sunca Atuma. Miris se otvara evidentnim citrusnim notama, u kojima kruška otkriva svoju slatkoću spajajući se sa srcem rascvetalog lotosa, jasmina i ylang ylanga. Drvo, čilibar i mošus igraju završne note ovog mirisnog akorda. Otuda simbolika boga Sunca, preporoda. Ovaj miris potiče od Nuna i otvara se pri sijanju sunca, dok se njegovi mirisni molekuli šire u vazduh. To je počast ovom ikoničnom, simboličnom cvetu. Miris se otvara evidentnim citrusnim notama, u kojima kruška otkriva svoju slatkoću spajajući se sa srcem rascvetalog lotosa, jasmina i ylang ylanga. Drvo, ćilibar i mošus igraju završne note ovog mirisnog akorda.
Specifikacija
Brend Laboratorio Olfattivo
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Plavo drvo, Mošus
Srce (middle note) Beli lotus, Jasminum Grandiflorum, Ilang-Ilang
Glava (top note) Bergamot, Limun, Neroli, Kruška
Tip mirisa citrusni, cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Pregledate:Laboratorio Olfattivo Nun - Uniseks parfemska voda
Vaša ocena
Laboratorio Olfattivo je novi poduhvat posvećen umetničkoj parfimeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umetničko istraživanje i umetnost pravljenja parfema. To je umetnička radionica u stalnom vrenju, podstaknuta parfemskim umetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u svojoj kreativnosti. Volimo da ga smatramo magičnim prostorom u kojem se spajaju inspiracije, ideje, vizije i poduhvati najeklektičnijih nosova trenutno na sceni, stvarajući kreativne iskre i fragmente snova koje Laboratorio Olfattivo potom pretvara u fine mirise.
LAB.OLFATTIV NUN 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: KAON LAB S.r.l. Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.